torstai 28. helmikuuta 2013

Ozzyn rallaillee viikkotreeneissä

Tämän viikon rally-tokotreenit aloitettiin Ozzylle haasteellisesti. Heti halliin tultua kävi käsky käytösruutuun, asentona edessä istuminen. Eihän intoa täynnä oleva partis olisi millään malttanut istua vaadittua kahta minuttia aloillaan. Väliin käytiin tekemässä oikein etevä rata ja sen jälkeen uudelleen käytösruutuun, tällä kertaa edessä maaten. Suurimmat höyryt ja  innot purettuaan Ozzy suoriutui tehtävästä asiaan kuuluvasti. Onneksi kisoissa on ensin rata ja sitten käytösruutu.

Ensimmäinen rata tehtiin kylttien mukaan. Tänään perusasennot löytyivät todella mukavasti, ne kun ovat viime viikkoina olleet hiukan hukassa. Hieman hinkattiin myös pujottelua, jotta oikea seuraamispaikka löytyi vasemmalle kaarroksissakin. Toinen rata tehtiin taas oikealla puolella seuraten. Seuraaminen alkaa olla todella mallikasta ja Ozzy näyttää itsevarmalta oikealla ollessaan. Toki oikealle kaarroksissa pitää edelleen vahvistaa oikeaa seuraamisen paikkaa ja 270 sekä 360 astetta oikeaan vaatii runsaasti vielä treeniä - Ozzy kun tuppaa pyörähtämään itsensä ympäri.

Omalla ajalla treenailtiin puolen vaihtoa jalkojen alta. Vasemmalta oikealle sujuu jo oikein kivasti ja oikealta vasemmallekin on edistynyt paljon. Kokeilin myös puolenvaihtoa selän takana, sujui ihan ok mutta pitää vielä vahvistaa. Ihan loppuun otin peruuttamista. Ozzy teki useita noin kahden oman mitan peruutusta, ja parhaimmalla kerralla peruutti ennätyksellisen 2 1/3 mittaansa - edistystä siis :) Täytyy vaan nyt itse malttaa nostaa vaatimustasoa rauhassa jotta peruuttaminen saadaan onnistumaan aina kolmen koiran mitan mittaisena. Tietääpä ainakin mitä treenailla kotona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti