sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Mörköllä monta lyhyttä treeniä

Mörkön aamu alkoi tokon sisätreeneillä. Hieman nukuksissa ollut koira heräsi työntekoon muutaman toiston jälkeen, ja sitten onnistumisia tulikin useita. Aluksi maahanmenoa (edelleen käsiavuilla), muutama sivulle tulo (pienellä käsiavulla), seuraamisten lähtöjen ja loppujen harjoittelemista. Pitäisi päästä treenaamaan suuremmalla alueella seuraamista, olohuoneessa ei oikein mahdu tekemään askelsiirtymisiä kummempia treenejä.

Aamupäivällä käväistiin myös hallille. Tavoite oli sama kuin toteutuma, eli kolme pujottelua eri tulokulmista. Ensimmäinen toisto puomi - putki - pujottelu, ja hyvin sujui. Toinen toisto putkesta niin että tein takaaleikkauksen pujottelussa, tämäkin sujui hyvin. Viimeisenä toistona puomilta pujotteluun ja edelleen Mörkönen pujotteli aivan kuten isojen agilitykoirien kuuluukin. Pujottelulaskuri näyttää tämän päivän jälkeen 23/25 onnistumista. Loppuun vielä yksi putki - puomi jotta sain palkattua hyvästä juoksukontaktista. Mörkö oli niin tyytyväisen oloinen kotiin tullessa :)

Illalla luultavasti tehdään vielä syvien lihasten jumppaa, jos omat lihakset antavat ratsastustunnin jälkeen vain myöten. Jumppaamaan pääsee siinä tapauksessa koko lauma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti