sunnuntai 10. helmikuuta 2013

CoC & VoV - ja pujottelua

Eilen oli kauan odotettu päivä - CoC & VoV-gala minne Ozzy oli saanut kutsun. Aamu alkoi omalta kohdaltani kampaajan penkiltä, ja puolen päivän jälkeen oltiinkin jo gaalapaikalla laittamassa koiraa valmiiksi. Olin hieman unelmoinut jos Ozzyn kanssa pääsisi edes ensimmäisestä parista jatkoon... ja näinhän siinä kävi :) Ozzy tiputti puuterihuiskun jatkossa, tosin seuraavalla kierroksella skyenterrieri tiputti Ozzyn. Ei Ozzy huonolle "hävinnyt", skyenterrieri tuli toiseksi koko veteraani-kisassa. Oli kyllä kiva ja erilainen ilta!

Photo: Nea Finnig

Tänään pitkäksi menneen aamun jälkeen teki mieli hallille... joten sinne suunnattiin Mörkön ja apuohjaajan kanssa. Ensin tein muutamia hyppyjä ja puomia. Tällä välin apuohjaaja vei palkan pujottelun päähän. Puomin ja hyppyjen kautta Mörkö pujotteluun ja sinnehän se meni - ensimmäistä kertaa niin ettei viety yhdessä palkkaa pujottelun päähän. Onnistuneen pujottelun jälkeen otin vielä kaksi toistoa lisää eri lähetyskulmista ja hyvin otus pujotteli. Viimeisellä kerralla Mörkön tassut luisti heti sisäänmenon jälkeen, ja hetkeksi aikaa menin Mörkön edellä... mutta niin vain Mörkö sai rytmistä kiinni ja pujotteli hirmuisella vauhdilla ohitseni palkalle.

Mukava huomata että Mörköllä riittää "taistelutahtoa" tilanteissa missä tassut luistaa tai pujottelurytmi sekoaa jostain syystä. Eikä Mörköä näyttänyt häiritsevän oma edelle menokaan. Samoin edellisen treenikerran pujottelusählääminen ei näyttänyt painavan tassuissa ollenkaan, niin nätti ja oikeaoppista pujottelua Mörkö teki.

Tällä hetkellä pujottelulaskuri näyttää 19/21. Pitää laittaa mietintään tiistain viikkotreenit, tehdäkkö niissä pujottelua verkoitta vai yhdellä / kahdella verkolla. Tekisi mieli kokeilla verkoitta, toisaalta alla on taas piirin toko-treenit mitkä varmasti painavat tassua ja sen takia voisi olla hyvä käyttää verkkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti