torstai 14. helmikuuta 2013

Ozzy intoili rally-tokotreeneissä

Ozzyn into oli ylitse pursuavaa, niin kuin nuorella pojalla :) On se vaan kiva kun vanhakin koira jaksaa noin innostua.

Ratatreeninä oli mukavasti nopeuden vaihteluita, spiraali, edes takaisin pujottelu ja muita pikku temppuja. Tehtiin rata kahteen kertaan, jälleen kummallakin puolella seuraten. Hieman epäilin miten spiraali juosten Ozzyn ollessa oikealla puolella onnistuu, mutta tämäpä olikin itse asiassa helpompaa kuin pujottelu koira oikealla puolella.

Radan vieressä oli mahdollisuus kokeilla kahden hypyn suorittamista. Ilmeisesti Ozzy ei osaa ajatella matalia hyppyjä (20cm) hyppyinä, sillä pitää oikein kunnolla ohjata Ozzy hypyille. En ottanut kuin muutaman hypyn sillä en turhaan halua rasittaa Ozzyn etuosaa.

Omalla ajalla treenailtiin puolen vaihtoa takana sekä jalkojen alta. Puolen vaihto takana toimii jo ihan kivasti, mutta jalkojen alta meno vaatii vielä paljon hiomista. Tosin tänään mentiin tuossakin hyvin eteen päin ja saatiin  monia onnistuneita suorituksia Ozzyn vaihtaessa puolta jalkojen ali menemällä :) Pari peruutustakin otettiin, ensimmäisen kerran häiriössä. Ozzy peruttaa hyvin hieman yli oman mittansa, mutta ei pidemmälle. Tuossakin paljon vielä tehtävää, hyvää kotitreeniä tehtäväksi.

Reiliu 30 minuuttia aktiivista treeniä ja sitten loppui namit. Hyvä näin, tässä vaiheessa kummallakin oli jo kova jano ja Ozzylla oli ihan tarpeeksi treeniä takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti