maanantai 25. helmikuuta 2013

Lenkkiä ja sisätreeniä

Kuntokuuri on aloitettu aktiivisesti, täytyy vain pitää huoli että tästä tulee hyvä tapa eikä vain hetken oikku. Sunnuntaina kävin kokeilemassa omaa vointiani 50min kävelylenkillä ja eilen käytiin 70min kuutamokävelylenkillä. Lämmin kyllä tulee itselle ja lihaksissa tuntuu :/ Niin se vaan pitempi pakkolepo vaikuttaa. Onneksi nyt on mukavia lenkkeilysäitä ollut, joten toivottavasti pääsen pian takaisin normaaliin lenkkeilyrytmiin :)

Ennen lenkkiä treenailin jälleen kotosalla. Ensin Ozzyn vuoro näyttää miten perutellaan ja peruttelihan Ozzy reippaasti kaksi omaa mittaansa. Askel kerrallaan pitää tuota liikettä treenailla kolmeen Ozzyn omaan mittaan. Onneksi aloitin treenailun hyvissä ajoin, kun liikeenä ei tuota voi rakentaa kovinkaan nopeasti. Ozzy kyllä tykkää peruutella, ja saapahan samalla hyvää takapäänjumppaa.

Mörkön kanssa tein hieman kaikkea. Ensin sivulletuloja, jotka ovat suorituneet tosi mukaviksi. Käteen hyppäämistäkin on huomattavasti vähemmän. Havaitsin, ettei Mörköllä ole käsitystäkään mitä sivu-käsky tarkoittaa joten käskyn yhdistämistä liikkeeseen tulee vielä tehdä lisää. Maahanmenoissa treenailin sivusta maahanmenoa, tällä hetkellä kun Mörkö tekee maahanmenon ainoastaan edessä. Loppuun joitakin seuraamisen liikkeelle lähtöjä sekä liikkeestä pystähtymistä. Innostunut oppilas tuo Mörköläinen :)

Kummankin poitsun kanssa tehtiin vielä syvien lihasten jumppaa omien harjoitusten perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti