tiistai 30. huhtikuuta 2013

Oikealla tiellä

Viimeinkin uskallan sanoa että lukko on auennut, ja oikealla tiellä ollaan! Pujottelu edistyy, omalla kohdallani siis.

Muiden juhliessa vappua oli hyvä kädä hallilla. Harvinaista herkkua kun hallilla ei ollut kukaan muu treenaamassa. Mörkö oli älyttömän motivoitunut ja kävi suunnattomilla kierroksilla - mikä onneksi näkyy nopeampana vauhtina.

Suunnitelma harjoitella pujottelun palkkaamattomuutta. Toteutus lähes täydellinen. Ensimmäisellä kerralla tein lyhyttä radan pätkää missä pujottelu keskellä (hyppy - putki - hyppy - pujottelu - hyppy - putki), palkka putken jälkeen. Hyvin meni :) Tämän jälkeen hypyltä pujotteluun mistä superherkku minulta. Seuraavaksi oli tarkoitus tehdä nollaavaa helppoa treeniä apuohjaajan palkkaamana, mutta eipäs se ihan niin mennytkään... Taisi suoritus mennä kilpajuoksuksi Mörkön kanssa, joten Mörkö jätti muutaman viimeisen kepin pujottelematta. Seuraava yritys kovalla tsempillä mutta itse maltoin ja muistin pysytellä Mörkön takana. Onnistunut pujottelu. Viides pujottelu 90 asteen kulmasta oikealta, Mörkö haki äärimmäisen hyvin sisään mutta taisi kovassa vauhdissa jäädä toinen väli väliin kun tuli väärin pujottelusta ulos. Hyvä sisäänmeno kuitenkin :) Oli pakko ottaa vielä kuudes helppo toisto että menee oikein ja saadaan palkattua suoritus.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen koiraan. Itseeni en ole tyytyväinen, sillä tuli innostuksissaan tehtyä aivan liian monta pujottelua. Muistutuksena tuli se, että pitää olla juoksematta Mörkön edelle. Pujottelulaskuri nyt 93/113 (82,3%).

Loppuun vielä kolme keinua. Ensimmäinen suoritus erinomainen, toinen suoritus ihan ok, kolmas jälleen erinomainen.

Tähän oli hyvä lopettaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti