keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Väsynyt treenaaja

Eilisestä treeneistä - ja etenemisestä - innostuneena tänään pikaisesti hallille töiden jälkeen. Olin suunnittelut treenaavani lelulla palkkaamista tekemällä putkea ja ehkä jopa puolikasta pujottelua. Käytännössä lelulla palkkaaminen hävisi makupaloille, kun Mörkön huomio kiinnittyi täysin apuohjaajaan joka rapisteli namipussia.

Joten, puolikkaan pujottelun kimppuun. Ensimmäinen ja toinen toisto (kummaltakin puolelta) onnistui loistavasti. Kolmannessa toistossa tapahtui jotain ihmeellistä mikä katkaisi Mörkön ajatuksen. Neljännessä ja viidennessä toistossa (jälleen kummaltakin puolelta) onnistuivat hyvin.

Seuraavaksi täysimittaisella pujottelulla treenausta. Namikuppi parin metrin päässä pujottelusta, apuohjaaja selkeästi sivummalla. Kaksi ensimmäistä pujottelua onnistuivat hyvin, joskaan ei niin vauhdikkaasti kuin toivoisin. Kolmannessa pujottelussa Mörkö jätti kesken puolessa välissä, mutta jatkoi itsenäisesti loppuun - tosin päätyi jatkamaan väärästä välistä joten pujottelua ei voi laskea millään muotoa onnistuneeksi. Neljännen toiston aikana kannustin Mörköä poikkeuksellisesti koko pujottelun ja Mörkö suoriutui tehtävästä apinan raivolla. Epäonnistuneesta pujottelusta en ole huolissani, koska Mörkö kuitenkin itse jatkoi töitä. Ehkä kyseessä oli myös kokeilu mitä saa tehdä? Niin tai näin, oli mukava nähdä miten erinomaisesti Mörkö paikkasi viimeisessä suorituksessa. Pujottelulaskuri tikittää hiljalleen kohti sataa, ollen nyt 80/98 (=81,6%).

Loppuun otin vielä hieman puomia. Koska Mörkö vaikutti väsähtäneeltä, en jäänyt pahemmin puomia hinkkaamaan. Ehkä eiliset treenit painavat tassuissa, treenit saattoivat olla rankemmat Mörkölle kuin oletinkaan. Tai sitten otuksella on huono kunto... Joka tapauksessa huominen on Mörkölle lepopäivä ja perjantaina viimeiselle hyppytekniikkatunnille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti