lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ozzy 11v

Ja synttäreiden kunniaksi käytiin korkkaamassa VOI-luokka rally-tokossa. Jännitin ensimmäistä VOI-luokan kisaa lähinnä käytösruudun takia, kun en ole oikein tietoinen siihen liittyvien käytäntöjen kanssa. Jännitin näemmä turhaan, käytösruudun kanssa ei ollut ongelmia. Rata oli muutenkin varsin kiva, uusista liikkeistä mukana oli puolen vaihto takaa, käännös oikeaan oikealla seuraten, puolen vaihto jalkojen välistä ja peruuttaminen seuratessa. Kaikista suoriuduttiin kunnialla.

Mutta se virittely.... se ei onnistunut millään. Lähdin rataan tutustumisesta reilu viisi minuuttia ennen tutustumisen loppumista, tarkoituksena viritellä Ozzyä suoritukseen. Mutta kun ei onnistunut. Ozzy vaan "hömmäili" ja ihmetteli ulkokenttää ja tuulta. Ylipäätänsä koira ei ollut yhtään kuulolla. Johtuiko sitten mun jännittämisestä, vai oliko ulkokisat puoleen vuoteen vain niin outo juttu. Tuloksena 49 pistettä, eli HYL.

Joka tapauksessa suoritus ei ollut lähelläkään tasoamme, eikä missään nimessä sellainen mitä haluan nähdä tulevaisuudessa. Treeneissä Ozzy on ollut hyvinkin halukas yhteistyöhön, joten en nyt yhden kisam suorituksen perusteella rupea tekemään päätöksiä tulevaisuudesta. Mutta toki pitää pitää silmät auki ja katsella onko Ozzyn kisat kisailtu. Nähtänee tulevaisuudessa. Onhan Ozzy kuitenkin jo 11v vanhus, joka voi halutessaan viettää seesteistä arkea kotosalla.

Tuolla se nyt kuorsaa pöydän alla <3 Taidan antaa papan huolata loppuillan ja käydä Mörkön kanssa pitkällä lenkillä ihan kahdestaan. Laatuaikaa Mörköllekin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti