maanantai 18. toukokuuta 2015

Ylimääräinen kontaktitreeni

Niinun ollessa edustamassa European openissa, Inkilän Leena veti tunnit. Ja sehän passas meille paremmin kuin hyvin - saatiin yksi ylimääräinen kontaktitreenikerta, ja vielä isolla kentällä. Omalla vuorolla puomia alemmas ja eikun hommiin.

Lyhykäisesti voi sanoa ettei yhtään loikkaa :) Ei myöskään yhtä alusta loppuun rennolla laukalla suoritettua puomia, mutta loppua kohti meni koko ajan rennommin. Puomin lähettyvillä olevat putket ja putkipainot selkeästi hämmensi pientä juoksijaa.

Oman vuoron lopussa koottiin puomi takaisin, ja loppuun tehtiin pelkästään laskevan osuuden juoksemista. Mörkö ei vielä tarjoillut laukalla laskevaa osaa, mutta otti joka kerran laukalla kontaktin. Voisi normipuomin laskevien osuuksien juoksuttamista ottaa niin usein kuin mahdollista eri puomeilla. Tuota kun on kuitenkin nopea tehdä ja pystyy tekemään kaikkialla kun ei tarvitse olla laskettavaa puomia.

Vaikka suorittaminen uudessa paikassa, uudella puomilla ja putkihäiriöillä jännitti niin oli mukava nähdä että suoritus suoritukselta Mörkö rentoutui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti