lauantai 2. toukokuuta 2015

Puomia korkeammalle!

Vappupäivä - paras päivä treenata! Näin siis suunnattiin kontaktikouluun :)

Mörkö oli todella hyvällä tuulella ja suoritti rennosti sekä motivoituneesti puomia mini-pöydällä. 10+ toistoa ja kolme loikkaa. Tiedän, loikkien suhde ei saisi olla noin iso. Toisaalta on kai ihan positiivista että Mörkön kontaktisuorituksissa oli poikkeuksellisen paljon variaatiota. Olisikohan Mörkö ymmärtänyt mitä siltä halutaan ja nyt kokeilee eri tapoja tehdä asia mahdollisimman helposti?


Loikkien jälkeen otettiin pari laskevaa osuutta muistutteluksi, nämä jätin pois videolta.

Hieman hengähdystaukoa... kuumaa hommaa tämä treenaaminen näin ohjaajallekin ;) Ja sen jälkeen säädettiin puomia korkeammaksi. Korkeuden lisääntyminen näkyy hienoisena epävarmuutena, laukka tippuu joissakin kohtiin raviin ja kontaktiin osumiset tehdään todella keskittyneesti.


Täytyy nyt yrittää päästä treenailemaan itsekseenkin puomia! Seuraavalla kerralla on varmasti hyä ottaa hieman taaksepäin ja hakea itsevarmuus takaisin mini-pöytien päällä olevalla puomilla.

Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu puomin suoritusajoille korkeuden nousemisen myötä. Nyt muutos ei vaikuttanut oleellisesti suorituksen nopeuteen, vaan Mörkö nakuttaa puomia mukavaan 3s vauhtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti