torstai 14. toukokuuta 2015

Ozzy PK-erkkarissa

On tämä vaan jänä tämä Suomen kevät. Ensin on niin kylmä että saa vetää kevyttoppaa päälle, seuraavaksi saa olla huolellinen jalkinevalinnoissan ettei varpaat kastu ja lopulta paistaa aurinko niin että talven vaaleat kasvot palaa. Tätä ihanuutta oli tänään tarjolla vinttikoiraradalla PK-erkkarissa.

Ozzy-höppänä oli kanssa ilmoitettu jossakin mielenhäiriössäni. Huonoksi tuuriksi ilmoitetuista partiksista puolet olivat veteraaneja - en kyllä missän nimessä pitänyt Ozzya edes potentiaalisena menestyjänä. Tietenkään. Kyllähän tuossa koirassa ikä näkyy, vaikka kovin reipas onkin.

Eilen pestyä koiraa oli tänään vaikea pidätellä, kun Ozzy väkisin rynni ulko-ovesta ulos melkein karmit kaulaussaan. Mikäs siinä, kun näyttää tykkäävän. Kehässä hieman ihmeteltiin mikä olikaan homman nimi, mutta hoitui meidänkin osa kunniakkaasti. Vaikka näkyihän Ozzyn ikä nopeudessa nuorempien painellessa pidemmällä askeleella ympäri kenttää. Tuloksena kuitenkin ERI, SA ja PU4. Olen niin tyytyväinen vanhan papan käytöksestä ja hyvästä kunnosta :) Tuomarina Irina Poletaeva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti