keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Hieman sitä sun tätä viikkotreeneissä

Vähän oli tämän päivän treeneistä tavoite kadoksissa - siis itseltäni. Ei ollut oikein selkeää suunnitelmaa, joten tuli tehtyäkin vähän sitä sun tätä. Hyvä vai huono jutu? Ei ainakaan kovin tavoitteellisesti eteen päin vievää. Treenit olivat hyvät, en vain tiedä miksi itsellä oli ajatukset kovin muualla.

Alkuun tein itsekseni täysikokoisen puomin alastulon juoksuttelua. Puomina oli sellainen "letku" alumiinipuomi jonka alasstulon alta meni putki. Olisinkohan tehnyt 3+3 toistoa eri puolilta, kontaktilla boksin jämät. Jokainen toisto hyvä. Ei Mörkö laukalla mene, mutta rennon itsevarmasti kuitenkin.

Ratatreenissä tehtiin noin kahdeksan esteen pätkiä. Treeni itsessään ei ollut vaikea, vaan oikein mukavaa luukutusta. Kiva tehdä näitäkin väliin eikä aina vaan pyörittää, pyörittää. Hypyt oliva eri korkeuksilla sisältäen myös ääripäät eli välillä 20-35cm. En nähnyt Mörkön korkeimpia hyppyjä, mutta kouluttajan mukaaan Mörkö näytti rennolta. Pujottelu ensimmäistä kertaa radan osana sujui hyvin. A-este tuli tehtyä kaksi kertaa, aivan superhienoilla kontakteilla. Muuten palkkaa kovasa vauhdista ja putkien ulostulojen kiihdytyksistä.

Väliajalla jaksoin tehdä set point -harjoituksen. Mikähän siinä on että noita hyppytekniikan harjoituksia on mukamas niin työläs tehdä? Onneksi kesäaikaan ulkokentällä on hyppyteknikan sarja / sarjoja melkein aina valmiina, joten kohtuullisen pienellä vaivalla saa tehtyä harjoituksia. Set pointtia viisi kertaa. Oli tarkoitus tehdä vähemmän, mutta eihän se sitten mennyt suunnitelmien mukaan. Kolmannelle toistolle Mörkö otti yhden ylimääräisen lähestymislaukan ja neljännellä tiputti jälkimmäisen riman. Viides toisto meni kaikin puolin siististi joten siihen oli hyvä lopettaa.

Omalla vuorolla vielä toisella puomilla alastulojen juoksutusta. Tällä kertaa oli puupuomi, tosin sekin löysä kuin mikä. Ihmeellisiä trampoliineja puomit nykyään, löystyvätkö kovassa käytössä? Joka tapauksessa hyviä toistoja 2+2. Ei laukassa, mutta hyvällä ilmeellä reippaalla ravilla. Kaikki kontaktit hyviä. Jostain syystä nyt vahva luotto että kyllä tämä kantaa vielä hedelmää.

Loppukävelyjen kautta kotio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti