torstai 7. toukokuuta 2015

Jenna Caloanderin treeneissä

Olen jo pidemmän aikaan himoinnut Jennan treenejä, mutta kun kaikki myytävät vuorot menevät heti... Nyt kuitenkin kävi niin hyvä tuuri että sain kaksi treeniä, ja vieläpä ihan järkevään aikaan. Tänään siis Lohjalle treenaamaan.

Ilokseni lägin hypyt saa todella matalaksi, niinpä pyysin saada suorittaa rataa 15cm hypyillä. Tyytyväisenä katselin myös sitä ettei hyppyjä ollut pahemmin radalla. Hieman huolestuneena tosin katselin kun radalla oli 10 putka 23 esteen radalla. Onneksi neljä oli sentään suoria putkia. Kontakteista ei ollut (onneksi) muita kuin puomi ja pujottelukin oli jätetty radan ulkopuolelle. Yllärinä radalta löytyi pöytä!

Mukavaa oli, että ihan ensimmäiseksi Jenna halusi kuulla hieman meidän taustoja. Kerroin tietenkin vuoden vaihteen vammasta ja että ollaan vielä toipumisen tiellä (ja siitä syystä matalat hypyt). Sanoin myös että kolmosissa jäädään koko ajan pari sekunttia ihanneajoista ja ensisijaisesti haluan vahvistaa Mörkön vauhtia. Toisena sitten oma liike.

Ei kun radalle - ja ensimmäisenä palautteena että "liikkuuhan se!" Jenna oli odottanut sellaista hidasta humputtelua ja Mörkö taas näytti parastaan :D Saatiin tehtyä tosi kivoja pätkiä, ja kertaalleen Mörkö päätti tehdä puominkin. Ohjausteknisesti vaihdettiin yksi kuljetus japanilaiseen koska nopeana (!) koirana Mörkö ajautui muuten väärälle esteelle. Palkkailtiin sopivissa kohdin. Jenna vahvisti havaintoni että mutkaputket ovat Mörköstä yököttäviä ja niissä Mörkö hidastaa. Tosin, kun tänään tehtiin jokunen toisto niin suorituksen paranivat koko ajan. Parannustahan on jo tapahtunut ja suorat putket ovat ihan jees Mörkön mielestä, pitää ottaa mutkaputket jossain vaiheessa työn alle.

Lopuksi saatiin vielä kiitosta siitä että vien palasissa ja määrätietoisesti meitä koirakkona eteen päin. Jenna väitti kovasti ettei kyllä pitäisi olla ihanneajoista kiinni... saas nähdä kuis käy kun päästään taas kisaamaan. Kovasti tyytyväisyyttä aiheutti myös se että tällainen harvinaisempikin rotu liikkuu ja toimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti