torstai 22. elokuuta 2013

Puuhastelua kotosalla

Jostain syystä tänäänkin riitti aikaa ja intoa tehdä pientä kivaa koirien kanssa. Hyvä niin, ettei aina vain tekosyillä siirrä treenaamista hamaan tulevaisuuteen :)

Ozzyn kanssa sisällä ensin istu - seiso jumppaa niin etten palkannutkaan käsistä vaan heitin makupalan lattialle. Seisomaan nousut olivat tänään tosi hyviä ja seisomisessa pysyminenkin oli parempaa. Eilen kun Ozzy iski takamuksen heti takaisin maahan. Tänään ei taas istumisissa tahtonut olla malttia, vaan Ozzy ponkaisi heti pehvan koskettaessa maahan ylös. Tämä johtuu joko seisomisesta palkkaamisesta tahi ihan siitä etten ollut lämmitellyt vanhusta ollenkaan. Loppuun vielä muutama edessä peruuttaminen, tänään onnistui 2,5 koiran mittaa oikein hyvin. Pidempää ei pystynyt tekemään kun kämpästä loppui ulottuvuus :)

Mörkön kanssa ulkona jatkoin imuttamisella seuraamisen treenaamista. Tänään seuraamisen asento oli täysin suora jopa oikealle kaartaessa. Aivan käsittämätöntä että yhdellä kerralla pystyy jo noin paljon vaikuttamaan. Loppuun tein myös niin että naks aina kun Mörkö tuli oikealle seuraamispaikalle ja namin heitin sivuun. Ei ole paikka aivan 110% otukselle, nopeampaa saisi hakeutua oikeaan seuraamispaikkaan. Siispä lisää ihan perusteita.

Illalla pitkä lenkki venähti suunnitellusta kun oli niin mukava sää. Jälleen kävi tuuri ja koiria pystyi pitämään pitkiä pätkiä vapaana. Kyllä se vaan tekee niin hyvää Ozzylle kun pääsee omaa tahtiaan ravailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti