tiistai 6. elokuuta 2013

Ohjaustekniikkahaastetta viikkotreeneissä

Tänään jälleen treenit, jee! Oltiin kummatkin Mörkön kanssa enemmän kuin innoissamme. Tätä hetkeä piti tietty hyödyntää heti, joten huippunamit heti taskuun ja puomin kimppuun. Pyysin silmiksi treeniakverini, sillä halusin tietää mitä Mörkö puomilla tekee. Ja tekihän se. Kaksi toistoa, kumpikin samalla kaavalla. Ensin vietiin yhdessä namit puomin loppuun (ja välissä ryökäle kerkesi varastaakin osan) ja sitten reilun matkan päähän puomista. Innostin Mörköä puomille samalla kun pidin sitä lavoista kiinni. Mörkö oli aivan maahan painautuneena kun pyrkin niin vahvasi puomille. Hienoa :) Suorituksena kumpikin meni hyvin. Laukalla nouseva osuus, 2/3 tasaisesta osuudesta laukalla, loppu reippaalla ravilla. Voisihan tuon koko puominkin mennä laukalla, mutta parempi tämäkin on kuin 6-7s hiipiminen.

Eli tällä tavalla jatketaan ainakin jokusen toiston verran. Täytyy nyt malttaa vahvistaa ajatusta että puomi suorastaan imee Mörkön sinne. Jossain tulevaisuudessa pitää alkaa ottamaan lähetyksiä puomille ilman että pidän Mörköstä kiinni, mutta sen aika ei ole vielä.

Ohjaustreeninä oli kaksi radanpätkää, minne oli ovelasti sälytetty pakkovalssi, ennakoiva valssi, takaa leikkaus, niisto persjättö, sylkkäri ja niisto. Siinähän sai laittaa tossua toiseen eteen ja keskittyä tekemiseen. Mörkö oli aivan huippu ja lämmöstä huolimatta liikkui törkeän nopeasti. Onnisutneita ohjauskuvioitakin nähtiin. Hyvä me :)

Oman vuoroni väliin otin pujottelua niin että namikuppi oli pujottelun jälkeen. Kaksi kertaa vasemmalta ja kerran oikealta. Oikein hyvin meni. Pujottelulaskuri on nyt 146/174 (=83,9%). Erinomaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti