perjantai 25. tammikuuta 2013

Pikaisesti pujottelua

Jälleen alkoi treeni-into nostamaan päätään sen verran että pakkohan sitä oli Mörkö pakata autoon ja lälhteä hallille. Hallilla tarkoituksena ottaa pujottelua (ylläri, ylläri..) ja puomia.

Mörköhän oli tiistaina viikkotreeneissä tavallista hitaampi pujottelija. Tähän varmasti yksi syy on se, että olen nyt pari viikkoa pitänyt palkkaa esteen (tai kahden) takana pujottelusta. Mörkö ei ole varsinaisesti siis saanut palkkaa pujottelun tekemisestä. Pistää se hymyn hyytymään innokkaammaltakin oppilaalta... Joten korjausliikkeenä vietiin Mörkön kanssa joka kerta yhdessä superherkkua kippoon pujottlun jälkeen. Kaksi viimeistä kaarta asemiin (eli sen tavanomaisen noin 35cm päähän pujottelusta) ja Mörkö kepeille niin että itse jäin alkuun. Mörkö pujotteli tosi hyvällä vauhdilla. Sama homma yhdellä kaarella niin että jään itse alkuun. Jälleen homma hoitui täydellisesti. Seuraavaksi pujottelu ilman kaaria, edelleen jäin alkuun odottelemaan - ja pujottelu onnistui!

Tähän väliin otin puomin pariin kertaan putkesta. Mörkö vauhti on parantunut huimasti puomilla, eikä koiruus enää vilkuile puomin alla olevia putkia. Samoiten vauhtia löytyy puomin materiaalista riippumatta. Aikaisemmin Mörkö oli nopeampi metallipuomilla mutta hitaampi puupuomilla. Kummallakin kerralla palkkaus heti kontaktin jälkeen maasta.

Loppuun vielä kerran pujottelu ilman kaaria ja itse jäin edelleen alkuun. Mörköläinen totesi että tämän osaan ja pujotteli hienosti :) Hieman vauhti hiipui toistojen myötä joten nyt tarvitsee keskittyä hyvään palkkaamiseen, erinomaiseen vireeseen ja pieniin toistomääriin. Uskon että pieni hitaus on merkkin pienestä epävarmuudesta, mikä varmasti ajan kanssa häviää kunhan saadaa onnistumisia enemmän alle.

Pujottelulaskuri on tällä hetkellä 3/3, kaikki ilman kaaria suoritetut pujottelut ovat onnistuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti