lauantai 19. tammikuuta 2013

Näyttelyvuoden aloitus Turku KVssa

Aamusta aikaiseen lähtö Turkkuseen... ja ei ainakaan ollut vaikeuksia herätä kun voi koirut aamulla ulos -33 asteesen. Onneksi auto oli jo valmiina pakattuna, ei tarvinnut kuin laittaa Ozzylle toppaa niskaa ja lähteä matkalle. Matkaseurana oli mukava partistyttönen Alice.

Turussa piti olla erittäin odotettu Stella Clark tuomarina, mutta valitettavasti hänen sijaan rotu olikin jaettu kahdelle eri tuomarille. Ozzy aloitti päivän urakan olemalla ensimmäinen Anita Whitmarshin arvioima ja arvio meni näin:

Utm Könspräget o storlek. Mkt goda prop. Visar naturligvis sin ålder. Goda huvud prop. God hals. Välmark manke. Ngt mju rugglinje. Effektiva rörelser. Utm. päls. Välvisad.
Tällä erviona tulos VET ERI2 SA. Ozzylla oli superhauskaa kehässä :) Nähtiin muutama loikkakin ja häntä heilui hyvin iloisena rungon jatkeena. Ihana viedä noin täysillä mukana olevaa otusta kehiin.

Myöhemmin Martin Margaretin jatkaessa partisten muita luokkia sain kunnian esittää Alice-neidin. Mukava tyttönen, joka selvityi aina "PN5"ksi saakka. Kehän jälkeen hieman shoppailua, kaikki oleellinen taisi unohtua mutta koirat sentään saivat tuliaisiksi siankorvat, joita täällä nyt tyytyväisenä työstetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti