keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ozzylle rally-toko treenipaikka

Vaikka olinkin jo melkein tuudittautunut siihen tilaan, ettei Ozzy enää vakituiseen missään treenaisi niin pakkohan sitä oli mennä kun melkein tarjottimella tarjottiin. Espoon koirakerho järjestää kevään ajan jatkavien rally-tokoryhmän, tai no "jatkavien" kun treenailevat edelleen ALO-AVO ratoja :) Tuo ei meitä haitttaa tippaakaan, voimme omin nokkinemme treenailla korkeampien luokkien liikkeitä ja tehdä vaikka AVO-ratoja oikealla seuraten ja muuta mukavaa.

Nyt saadaan toivottavasti vieläkin enemmän ryhtiä treenailuun. Seuraavaksi tarvittaisiin vain kisoja, tällä hetkellä kisakalenteri näyttää kovin tyhjältä alkuvuoden osalta.

Kun treenailun makuun on päästy, niin tänäänkin Ozzy ja Mörkö treenailivat omat settinsä sisätreeniä. Ozzylle tein "takaa" ja "kierrä" erottelua. En usko pelkän käskyn vielä merkitsevän mitään, mutta käsimerkillä Ozzy kiertää mua siltä puolelta kuin olin tavoitelutkin. Välillä lisäsin soppaan myös "sivu" ja "liki" ja hyvin sujui. Ozzy on niin ihanan tohkeissaan :)

Mörkö teki jälleen sivulle tulo-sulkeisia. Toiminnan tarjonnan tiheys on parantunut huomattavasti ja muutenkin vaikuttaa että Mörkö on saanut juonesta kiinni. Tällä hetkellä on epätoivottava pomppu ylös päin kesken käännöksen, toivottavasti saan tuon seuraavaksi pois. Ei ihan vielä mutta sentään lähipäivinä ajattelin ottaa myös sivu-käskyn mukaan - jos näin niin ensimmäinen tavoite tälle vuodelle on saavutettua paljon arviotani aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti