torstai 10. tammikuuta 2013

Ozzy rally-treeneissä

Tänään oli ensimmäiset viralliset rally-tokotreenit Ozzylle - ja samalla myös minulle. Treenit olivat suurin piirtein sellaiset kuin luulinkin olevan, tosin koirien lukumäärä yllätti suuruudellaan. Tunnin aikana pystyi tekemään kahta eri rataa, ja kentän laidalla tietty pystyi treenailemaan omiaan - jos sattui löytämään tarpeeksi  rauhallisen paikan.

Ozzyn kanssa tehtiin lämmittelyksi radat ensin vasemmalla seuraten ja sen perään vielä oikealla puolella seuraten. Huomaa kyllä ettei ole viime viikkoina pahemmin tullut jumpattua otusta, mutta niin vain alkoi istumiset ja maahan menot löytyä kun lihakset lämpenivät. Oikealla puolella seuraaminen sujui yllättävänkin hyvin, joskin oikealle kääntymiset ovat aivan karseita kun Ozzy ei osaa käyttää takaosaansa ollenkaan käännöksessä. Yksi jumppaliike siis lisää opeteltavien listalle :)

Itseksemme treenailimme erilaisia käännöksiä, tulppaanit, valkovuokot ja muut 180 asteen käännökset sujuvat oikeastaan tosi hyvin, ainakin treenimääriin nähden. Samoiten treenasin pyörimistä kumpaankin suuntaan. Oikealle pyörähtäminen sujuu Ozzylta paljon paremmin kuin vasemmalle pyörähtäminen. Täytyy vetreyttää kylkiä ensin ja saada pyörähtämiset sujuvaksi ennen kuin kokeilen onnistuuko pyörähtäminen seuratessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti