maanantai 28. tammikuuta 2013

Apuohjaaja käytettävissä - siispä pujottelua ja keinua

Kun kerrankin oli apuohjaaja käytettävissä, niin pakkohan oli pakata Mörkö ja vieraileva tähti Möttönen autoon ja suunnata hallille.

Mörkön kanssa aloitettiin pujottelulla, lämmittelyssä kaksi kaarta ja apuohjaaja valvomaan namikuppia. Hypyn ja putken kautta pujotteluun ja hyvin sujui. Tämän jälkeen kaaret pois ja kolme toistoa erilaisin lähetymisin - kaikki onnistui, hyvällä vauhdilla :)

Seuraavaksi siirryttiin keinun pariin. Olen huomannut viime kerroilla, että Mörkö parantaa keinun suoritusta jokaisella toistolla. Samoin tänään. Ensimmmäinen suoritus oli hitaan puoleinen, Mörkö aloitti jarruttelun heti puolen välin jälkeen. Toisella kerralla Mörkö laukkasi aina kontaktille saakka ennen kuin aloitti himmaamaan. Kolmannella kerralla Mörkö laukkasi vauhdikkasti puoliin väliin kontaktia, mikä minusta on oikein hyvä suoritus. Jännä homma on se, että ekallakin kerralla Mörkö irtoaa vauhdilla keinulle eikä epäröi estettä laisinkaan. Silti jostain syystä suoritukset paranevat toisto toistolta. Joten pitää ottaa keinukin ihan säännöllisesti treenattavaksi nyt.

Koska Mörkö kerran eksyi keinun sijasta kepeille, ja jätti tuolloin pujottelun puolessa välissä kesken niin tein vielä yhden onnistuneen pujottelun loppuun. Jälleen hyvä suoritus. Pujottelulaskuri on nyt siis 8/8.

Herra Möttönen, vuoden ikäinen raikuli-partis, pääsi tutustumaan putkeen. Muutaman putkeen "tyrkkäyksen" jälkeen Möttönen suorittikin putken jo itsenäisesti. Mikä kumma siinä on että putki niin viehättää partiksia? Samalla saatiin treenattua hyvin luoksetuloa, mikä on Möttöselle hieman turhan vieras käsite :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti