torstai 24. tammikuuta 2013

Ozzyn rennot rallailut

Ozzyn kauan odottama päivä - rally-tokotreenit! On oikeastaan jo liikuttavaa miten Ozzy jaksaa edelleen innostua tekemisestä ja suhtautuu uusien asioiden oppimiseen niin myönteisesti :)

Tänään tehtiin aluksi kaksi rataa (alo-avo) kylttien mukaan ja toiselle kertaa tein samat radat Ozzyn seuratessa oikealla puolella. Tämä oli nyt kolmas kerta kun treenailin oikealla seuraamista ihan tosissani, käsittämättömän nopeasti Ozzy on asian hoksannut. Tänään löytyi takapään käyttöäkin oikealle käännyttäessä. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla pitempiä pätkiä ilman palkkaa, mutta lyhyet pätkät sujuvat oikealla seuraten tosi hyvin. Selkeästi treenaamista vaatii puolen vaihdot jalkojen alta sekä puolen vaihdot selän takana, näitä nyt kotitreeninä jos jotain treenaillaan.

Mörkö teki omia kotiläksyjään tänään, teemana maahanmeno. Maahanmenohan on Mörkölle tosi uusi liike, ollaan varmaan kymmenisen kertaa edes tehty koko asiaa. Runsailla käsiavuilla aloittelin, naksutellen eteen päin. Välistä tuli tosi hienoja maahanmenoja (putosi kuin kivi) ja välillä piti tarjota kaikkea muuta toimintaa. Yleisesti maahanmenoja tuli kuitenkin enemmän kuin muuta toimintaa, ja niistä maahanmenoistakin noin puolet oli tosi nopeita.Illalla tein vielä pari maahanmenoa niin että palkkasin lelulla - hyvin onnistui ja kohtuu pienillä avuilla tuli oikea liike.

Mörköä ja minua odottaa mielenkiintoinen kaksi päiväinen kurssi keväämmällä. Vappu Alatalo tulee pitämään seruaan motivaatiokurssia ja me mahduttiin mukaan kurssille. Todella mielelläni menen kuuntelemaan, ja kokemaan, miten Mörkön motivaatiota voisi hyödyntää, kehittää ja parantaa nykyisestä. Varsinaisestihan Mörköllä ei ole motivaatio-ongelmaa, mutta aina voi parantaa nykyistä tilaa :) Mielestäni vire on tehdessä ihan ok, yhteistyö sujuu tosi hyvin ja vauhtiakin jätkästä löytyy. Mutta kuinka paljon noita löytyykään lisää kun opin hyödyntämään motivointia entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti