sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hyvänmielen pujottelu :)

Viime viikkoinen oivallus pujottelusta on osunut oikeammaksi kuin uskalsin edes odottaa. Käytiin tänään hallilla tekemässä pujottelua niin että olin sekä jäljessä että Mörkön vieressä etenemässä - ja kaikki toistot oli ihan superhyviä! Tällä kertaa oli 90 asteen kulmasta oikealta lähestyminen, ja niin vain Mörkö aina sujahti oikeasta välistä sisään, ja pujotteli mun liikkeestä piittaamatta loppuun. Kerran menin vahingossa hieman Mörkön edelle kesken suorituksen ja sain osakseni mulkasun Mörköltä - otus kuitenkin pujotteli siististä loppuun saakka.

Toki haluan että joskus meidän luottamus kestää sen että voin juosta Mörkön ohitse pujottelussa, mutta sen aika ei ole nyt. Nyt keskitytään jatkamaan hyväksi havaitulla kaavalla, eli tulen Mörkön perässä tai samalla tasolla. Mielenkiinnosta ajattelin kokeilla seuraavalla kerralla kuinka hyvin Mörkö pujottelee itsenäisesti, eli itse jäisin alkuun. Tällä kertaa oli jälleen kaksi apukaarta pujottelun lopussa, mutta ne olivat 30cm pääsä pujottelusta eli ilmankin varmaankin Mörkö suoriutuisi pujottelusta. Nyt en ala kuitenkaan hötkyilemään, vaan pidän kaaret mukana vielä jokusen kerran - että saadaan luottamus huippuunsa.

Muuten Mörkö loisti putkelle irtoamisella, ja huiputti mua A:n kontaktivirheellä! Ikinä ennen ei moista ole tullut, ja aika monta kertaa sain ottaa A:n uudestaan ennen kuin sain nätin ja hallitun suorituksen. Eipä olla kyllä A:ta tehtykään aikoihin, täytyy pakkasten niin salliessa muistutella A:n kontaktien oikeaa suoritustapaa.

Eilen Mörkö kävi tutustumassa uuteen paikkaan ja uusiin esteisiin Finnanin hallissa Veikkolassa. Ei näyttänyt erinäköiset esteet paljon häiritsevän pikku-miestä, hyvin rennon ja itsevarman oloisena Mörkö teki hallissa omat työns. Valitettavasti aika ei antanut myöten että olisi kokeillut kontakteja, eli ne jää seuraavaan kertaan. Sitten kun uskallan mennä kokeilemaan pujottelua vieraalla pujottelulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti