lauantai 31. toukokuuta 2014

Lenkillle!

Tänään sivistin itseäni itselleni täysin uusilla lajoilla FMBB2014ssa Tuusulassa, eli belgien MM-kisoissa. Jotenkin olen onnistunut täysin välttelemään IPOn ja suojelun katseleminen kyllä kieltämättä oli kiehtovaa. Vielä kiehtovampaa oli mondioring! Täytyy kyllä nostaa hattua kaikille ohjaajille (miten ovat osanneet asiat opettaa) sekä niin älyttömän vahvahermoisille koirille. Hienoa katseltavaa, muttei varmastikaan oma lajini. Hetken katsottiin myös agilityn hyppyrataa ja pari suoritusta tokon class2sta.

Illalla koirien kanssa kunnon lenkille. Matkaa yli 5km, ei aavistusta kuinka paljon yli. Metsäpoluilla, kallioilla kiipeillen sekä ylä- ja alamäkeen mennen. Juurakoitakin kivasti, jotta sai jokainen nostella tossujaan ja tassujaan totuttua enemmän. Aivan mahtavaa, kun on tuollaiset treenimaastot heti oman kämpän vieressä! Ja ainoastaan 10km päässä Helsingin keskustasta.





Taisi ollakin ensimmäinen pitkä lenkki kolmeen viikkoon, sitten Ticon poismenon. Omatuntoa kolkuttaa toisten huono lenkitys, mutta aina ei vain pysty olemaan täydellinen. Onneksi on ollut luottokaveri, joka on koiria vienyt puolestani pitkille lenkeille työpäivien aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti