keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Agilitya - ja lintubongausta

Tämän illan agility voidaan tiivistää kahteen sanaan: pujottelu ja keinu.

Ratatreeninä tehtiin pitkää ja hiukan liian haastavaa rataa kisamaisesti, eli hylystä ulos. Ensimmäisellä radalla pujottelu vasemmalta puolelta sujui hyvin, mutta takaisin tullessa toiseen kertaan juoksutuoksut vei koiran mennessään. Piti oikein suuttua ennen kuin aivot oli taas päässä ja Mörkö pystyi keskittymään pujotteluun. Onnistumisesta palkka ja pois radalta. Toisella radalla olin pyytänyt palkkausapua ensimmäisen pujottelun jälkeen, mutta hyllytettiin rata jo ihan alkumetreille Mörkön karatessa epätyypillisesti selkäni takaa puomille. Se siitä ajatuksesta palkata pujottelusta...

Muiden tehdessä rataa keskityin keinuun. Onneksi metallikeinu oli vapaana. Mörkö teki pari loistavaa toistoa! Kaiken kaikkiaan toistot olivat hyviä. Ilmeisesti aletaan olla siinä vaiheessa, että voin alkaa vaatia toistoista myös laatua eli vauhtia. Vauhdikkaista toistoista Mörkö sai palkaksi kissan ruokaa (patee) ja ok suorituksista nakkia. Melkein tekisi mieli kokeilla kohta keinua normaalisti (kun nyt on käytössä vielä minipöytä).

Treenien lopuksi lähdettiin koko ryhmä pitkälle jäähdyttelylenkille. On ihanaa kun ryhmän koirat tulevat niin hyvin juttuun. Kuusi koiraa paineli vapaana menemään koko reilun puolen tunnin lenkin :) Lenkin aikana bongattiin telkkä poikasineen, kuunneltiin satakielen laulua ja mietittiin mikä ihme voisi olla se sorsan näköinen lintu jolla oli ruosteen ruskea pää. Oikein rentouttavaa :)

Huomenna pitää valita miten iltansa käyttää. Vaihtoehtona on hyppytekniikkatreenit, missä ehkä saattaisin päästä treenaamaan keinua uudessa paikassa. Tai sitten voisin mennä Ozzyn ja Mörkön kanssa Ladies Kennel Clubin järjestämään match showhun. En ole käynyt kummankan koiran kanssa koskaan match showssa, mutta tuonne voisin mennä kun tuotto menee lyhentämättömänä uudelle lastensairaalalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti