keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Perustreeniä agilityssä

Pitkästä aikaan ohjatut treenit, jee :) Treeneissä tehtiin rataa, missä ei oikeastaan ollut mitään ihmeellistä. Alussa sain leijeröityä Mörkön putkeen tosi hyvin. Pujottelun kanssa takkusi, mutta hepotuksekseni takkusi muillakin varmoilla pujottelijoilla samassa kohtaa. Puomin Mörkö olisi voinut mennä reippaamminkin. Ylipäätänäs oli fiilis, että Mörkö on hidas - vai olisinko ollut itse nopea (?).

Päätettiin olla tahkoamatta pujottelua lisää, kun se ei tänään vain sujunut. Sinänsä hienoa huomata, etten itse ahdistunut asiasta pahemmin. Loppuun vielä hyvän mielen rallattelu puomille, missä odottikin palkka Mörköä.

Treenien lopuksi tein vielä keinua. Ensin kahden pöydän kautta sivusta keinulle. Pari ekaa toistoa hitaasti, sitten oikein hyvin. Tämän jälkeen pöydän keinun suuntaisesti ja useita toistoja tästä keinulle. Ei mitään ongelmaa. Hieman yllytettynä otin maxi-pöydän pois ja kokeilin keinua minipöydältä. Hyvin sujui, väliin yksi lentokeinu ja loppuun kaksi onnistumista. Seuraavien kertojen tehotreeniin oikean paikan sijainti, nyt valui oikeastaan joka kerta 2on2offiin. Hyvä treenata oikeata loppupaikkaa tässä kohtaa kun en kuitenkaan hetkeen halua (tai voi) vaikeuttaa keinutreeniä.

Olen kuitenkin erittäin positiivinen sen suhteen että keinu on kunnossa PurinaOpeniin mennessä kesäkuun alussa. Ja jos ei ole, niin sitten kisataan vasta kesän jälkeen. Hieman hirvittää tuo pujottelu, mutta ehkäpä tämän päivän epäonnistumiset voi laittaa huonon karman piikkiin. Lähes kaikki muutkin ryhmäläiset tekivät saman virheen samassa kohdassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti