maanantai 5. toukokuuta 2014

Taukoilun jälkeen tokoa

Mörkö on ollut kevennetyllä liikunnalla ja treenilä pari viimeistä viikkoa. Piti parannella kynnen halkeamisesta aiheutunutta selkäjumia oman aikansa. Viime viikolla saatiin lupa lenkkeillä puolen tunnin lenkkejä ja treenatakin kevyesti. Treenit jäi väliin, mutta lenkkeilty sentään ollaan :)

Tänään taas Kompassilla, kahden viikon tauon jälkeen. Aloitettiin kokeenomaisesti luoksepäästävyydellä. Helppo homma Mörkön kanssa. Tämän jälkeen tehtiin kaksi paikallaoloa. Mörkö pysyi kummankin oikein mallikkaasti. "Onneksemme" saimme treenata myös vierestä lähteviä koirakoita. Tokikaan en toivo että kenenkään koira lähtee paikallaolosta, mutta nyt kun näin kävi pääsin palkkaamaan Mörköä paikoillaan pysymisestä. Ensimmäinen paikallaolo täydellä matkalla ja noin 1,5min. Toinen paikallaolo lyhyemmällä matkalla ja noin minuutin. Molemmilla kerroilla Mörkö meni hyvin maahan, mutta ylösnousussa oli ongelmaa ensimmäisessä paikallaolossa. Toisessa meni jo tämänkin hyvin. Ennen kisoja pitää panostaa suoraan maahanmenoon, nyt Mörkö jää lievästi banaaniksi.

Tämän jälkeen tehtiin kaukokäskyjä kaikilla asennoilla. Istu-maahan-istu sarjoissa voin ottaa pari metriä etäisyyttä. Seisomista en uskalla tehdä puoli metriä kauempaa. Tämä on kyllä liike minkä kanssa menee ikuisuus!

Omalla ajalla tein liikkeestä maahan ja seiso sekä seuraamista. Liikkeestä seis vaatii vahvistamista, kuten ne (pirun) oikealle käännökset. Täyskäännöksen jälkeen seis on jäänyt täysin harjoittelematta, tämäkin mukaan ohjelmistoon. Tosin, jos kisoissa tällainen tulee niin aion pokalla ottaa pari askelta täyskäännöksen jälkeen...

Toko-treenien jälkeen kävin vielä hallille vahvistamassa hyppyä. Useita toistoja, palkka aina heittäen hypyn taakse. En tiedä onko epävarmuus kuitenkin enemmän mun ongelma? Mörkö teki hypyn joka kerta - ja siitäkin huolimatta en koe että liike on missään muotoa varma. Lisää siis tätäkin.

Illalla tehtiin vielä 45min kävely, ja ainakin lenkin perusteella sanoisin että Mörkön selän jumit on ollutta ja mennyttä. Joka tapauksessa täytyy ottaa vielä jonkin aikaa hieman kevennetymmin ja varovaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti