torstai 29. toukokuuta 2014

Agilityn treenikausi pakettiin + Ozzy rallailut

Eilen oli tämän kauden viimeiset agility-treenit, missä tehtiin vauhdikasta ykkösten rataa. Oikein kivaa :) Palkattiin Mörköä puomilta ja lopulta pujottelustakin. Kun motivaatio on kohdallaan, niin Mörkö pujottelee kuin silakka! Enemmän siis palkkaa pujottelusta, jotta vanha hyvä vauhti palautuu.

Omalla ajalla kävin tekemässä keinun niin kuin isot koirat keinun tekee, eli ilman helpotuksia :) Ensimmäinen kerta ok, toinen parempi ja kolmas täydellinen. On tässä vielä matkaa että keinu toimii kaikkialla, mutta ollaan ainakin jo hyvän matkaa oikeassa suunnassa. Tein myös puomin loppuasentoa, sillä keinun hinkkaamisen myötä Mörkö ei tee enää 2on2offia puomilla. Tosin, kuulemma kuuluu asiaan että pitää tehdä keinu/puomi erottelua.

Tänään käytiin Janakkalassa sateessa rally-tokossa saaden 52 pistettä. Itse sekoilin suunnissa, ensimmäistä kertaa... Piti tehdä 360 vasempaan, niin teinkin oikeaan. Kesken suorituksen vilkaisin jostain syystä kylttiä ja totesin "uusin!". Seis, käännös vasempaan, seis jostain syystä meni säädöksi ainakin tuomaroinnin mukaan sillä siitä -10. Sarjahypyssä tippui ensimmäinen rima, siitäkin -10. Jossittelua, mutta ilman näitä kömmähdyksiä olisi tullut tulos. Mutta ei jossitella, jos noiden lisäksi otettiin vielä -10 360 oikeaan oikealla seuratessa sekä houkutuksesta niin eipä paljon ole asiaa tuloslistalle. MUTTA - me tehtiin ensimmäistä kertaa ikinä merkille lähetys kisoissa ja täydellisempää suorituksta saa kyllä hetken hakea :)

Koska Mörkö oli päivän ekaa kertaa ikinä yksin kotona (ennen on ollut aina Tico seurana) niin aavistelin pienen leijonan olevan enemmän kuin energinen... ja oikeassa olin. Koiran vaihto, namit mukaan ja energisyyttä hyödyntämään hallille. Muutaman minuutin treenit missä pujottlu molemmin puolin namikipolle. Tämän jälkeen kolme toistoa keinua (jälleen viimeinen toisto paras). Hieman puomin loppuosaa ja aikamme hinkattuamme puomi kokonaan (namikipolle). Loppuun vielä yksi pujottelu niin että kaivoin namikipon taskusta suorituksn jälkeen ja kunnon palkka Mörkölle.

Saas nähdä ilmoitanko Mörköä tiistaina oman seuran kisoihin ja jos ilmoitan niin yhteen vaiko kahteen starttiin. Syitä miksi ei kannattaisi ilmoittaa: Mörkön kunto ei ole sillä tasolla kuin haluaisin, keinu on vasta tehty muutaman kerran 'oikeasti', puomin ja pujottelun vahvistaminen kesken... Syitä miksi kannattaisi ilmoittaa: no kun haluan ja ei oikeaa tulostasoa tiedä kilpailematta. Jatkan pähkäilyä ja sään seuraamista. Kuumalla Mörkö ei kisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti