perjantai 16. toukokuuta 2014

Viimeistelyä - fiilistelyä

On jännää valmistautua Mörkön kanssa toko-kisoihin kun ei ole mitään tietoa onko tuo sellainen joka kaipaa viimeiseen saakka muistuttelua vai olisiko muutama taukopäivä paikallaan. Jompi kumpi vaihtoehdoista piti valita ensimmäiseksi kerraksi kokeiltavaksi, ja päädyin ensimmäiseen.

Eilen kävin taloyhtiön parkkipaikalla treenailemassa seuraamisen paikkaa sekä liikkeestä seisomista. Seuraamisessa paljon vauhtia, käännöksiä ja liikkeestä palkkaa. Hyvällä sykkeellä. Liikkeestä seisomista kokeilin vahvistaa takapalkalla ja teimmekin useita loistavia pysäytyksiä.

Tänään kävin koekentällä tekemässä paikallaolot vieraassa porukassa. Hieman arvoin sitä että teenkö vain ihan lyhyen paikallaolon vaiko ihan koemaisen. Ajelehdin rivissä seisoessani tekemään koemaisen. Hyvä paikallaolo muuten, mutta Mörkö nousi heti istumaan. Kun päätin tehdä paluun uudestaan, niin siitä sitten pääsinkin kivaan hinkkaamiskierrokseen. Ei todellakaan ollut tarkoitus hinkata, mutta pitihän se onnistuminen kuitenkin saada.

Omatoimisesti tein liikkeestä maahan (vain jättö), luoksetulo (palkka vauhdista), luoksetulon loppu, liikkeestä seis. Päähänpistona pitempi seuraaminen, mikä olikin hyvä juttu! Olen meinaan opettanut Mörkölle että seuraamista on vain muutama metri kun taas tapahtuu jotain muuta. Näinpä Mörkö pysähtyi muutaman metrin jälkeen ihmeissään... pyysin mukaan ja saatiin todella kiva seuraaminen kaikilla käännöksillä - ja Mörkön yllätykseksi palkaksi tuli kokonainen kivipiira!

Vaikka kokonaisuuutena menikin hyvin, niin jotenkin jäi huono fiilis itselleni. Eilisen treenailun jälkeen fiilis oli kaikkinensa parempi. Huomenna sitten nähdään oliko tämä oikeanlainen valmistelu... Vielä ei jännitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti