lauantai 8. kesäkuuta 2013

Ozzylle ensimmäinen VOI-tulos rally-tokossa

Ozzyn kanssa pitkästä aikaa rally-tokossa. En ole moneen viikkoon tehnyt mitään rally-tokoon liittyvää, enkä ole muutenkaan tehnyt Ozzyn kanssa lenkkeilyä kummempaa. En ole ollut aivan varma että tykkääkö Ozzy enää rally-tokossa kisaamisesta, ja sitä myöten on tulevaisuudesn suunnitelmat ollut minimissä. Tänään oli tarkoitus katsastaa missä mennään, ja mahdollisesti kilpailla rallyssa viimeistä kertaa... mutta Ozzy päätti toisin.

Vaikka oli aurinkoisa ja kuumaa, niin Ozzy teki äärimmäisen hyvän suorituksen. Hyvää yhteistyötä erinomaisella motivaatiolla. Tuollaisen karvanaaman kanssa on vain niin parhautta kilpailla, kun voi luottaa 100% kisakumppaniinsa. <3 Hyvällä sykkeellä suoriuduttiin radasta, saaden 88/100 pistettä. Tämä oikeutta lopulta sijoitukseen 2/16. Palkinnoksi saimme kaivatun irtopohjakakkuvuoan ja keittiövaa'an - molemmat ovat olleet pitkään ostoslistalla. Ei missään nimessä huono reissu siis :)

Rata koostui seuraavista tehtävistä:
  1. pyörähdys
  2. istu-seiso-istu
  3. spiraali vasempaan
  4. istu, eteen, oikealta sivulle
  5. hyppy
  6. 270 oikealle
  7. istu-maahan
  8. 90 vasempaan
  9. eteen, sivulle (vasemmalle)
  10. seiso, kierrä koiran ympäri
  11. 360 vasempaan
  12. hitaasti
  13. 90 oikeaan
  14. normaali vauhti
  15. istu, täyskäännös vasempaan, istu
  16. puolen vaihto jalkojen välistä
  17. askel vasempaan
  18. istu, eteen, vasemmalta sivulle (oik.), istu
Tehtävässä 6 tuli PY (-1), Ozzy jäi katselemaan viereisen radan suorittajaa. Tehtävää 15 en ilmeisesti itse osaa, tänään oli jo toinen kerta kun tuosta tuli TVÄ (-10). Tehtävän 18 eteen istuminen oli hieman vino (-1), havaitsin kyllä asian mutten ajatellut että siitä rokotetaan. Hyvä kuitenkin että vinouksiinkin puututaan, mielestäni noista saakin rokottaa.

Tuomarin Pia Heikkisen kommentti: Hyvä suoritus helteessä.

Mä olen niin ylpeä tuosta karvaisesta pojasta! Melkein itku meinasi päästä kun taukoruudusta selvittiin ja tiesin että saatiin tulos.

Nyt sitten pitääkin katsella minne kisoihin sitä voisi mennä heinäkuun jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti