maanantai 24. kesäkuuta 2013

2 x 2.!

Tänään viimeiset agilitystartit Mörkön kanssa ennen kesälomaa. Nousunolla mielessäni menin kisoihin ja tulimme takaisin kummallakin radalla toiseksi sijoittuneena (A-radalla 21 kilpailijaa, B-radalla 22 kilpailijaa), yliaikanollilla. Tiedän että pitäisi olla tyytyväinen, mutta hiukka hiljaiseksi veti... varsinkin kun jälkimmäinen rata oli mielestäni oikein sujuva ja nopea.

Oli radoissa paljon hyvääkin. Jälkimmäinen rata oli oikein onnistunut kokonaisuus, kummatkin tiedettiin koko ajan mikä on oma vastuu. Mukavaa oli myös se, että Mörkö oli valmis taisteluleikkeihin keskellä vieraita koiria, ja vielä lähtöalueellakin ravittiin hihnaa oikein tosissaan :) Ensimmäisellä radalla viimeiseen putkeen irtoaminen oli erittäin hyvä, ja muutenkin rata meni keppien lähestymistä lukuunottamatta hyvin vaikka rata ei ollutkaan helpoimmasta päästä.

Ensimmäinen rata (Esa Muotka): http://www.youtube.com/watch?v=bonCp7a9ioI

Kellotin videolta jälleen pujottelun, keinun ja puomin:
- pujottelu 3,3s -> varmaan nopein kisapujottelu tähän mennessä :)
- keinu 3,,5s
- puomi 5,2s -> tämä hidas puomi oli kuitenkin jo 1,2s nopeampi kuin viime kisoissa. Tiedä sitten johtuuko ero siitä että kyseessä oli tuttu puomi vai onko puomitreenit tuottaneet jo hieman tulosta. Nähtänee tulevaisuudessa.

Toinen rata (Anne Savioja): http://www.youtube.com/watch?v=w9rFbzeZnAw

Tällä videolta pujottelu ja keinu kellotettuna:
- pujottelu 4s -> pujottelu oli selkeästi hitaampi, ja videolta näkyy miten Mörkö hidastaa siinä kohtaa kun vaihdan puolta. Olisi ehkä pitänyt uskaltaa kokeilla pujottelua vasemmalta ;)
- keinu 3,3s -> hieman nopeampi keinu, mutta edelleen tuosta pitää saada aikaa pois. Jatkossa mun pitää olla tarkempi etten anna Mörkön loikata pois keinulta ennen kontaktia... virhehän tuosta olisi pitänyt antaa ;)

Kummaltakin radalta siis puhdas suoritus, mutta harmittavasti Muotkan radalta 0,48s yliaikaa ja Saviojan radalta reilu 2s yliaikaa. Kovat olivat ihanneajat, ekalla radalla Mörkön aika taisi olla viidenneksi nopein ja toisella radalla kolmanneksi nopein (22 kilpailijaa). Ei siis pidä vaipuman epätoivoon vaikka tänään moneen kertaan kerkesinkin manaamaan Mörkön ja mun hitautta.

Pitää olla tyytyväinen siitä ettei ratavirheitä tullut, ja sijoituskin on plussaa :) Paljon jää kyllä vielä tulevaisuuteen parannettavaa ja työstettävää... mutta vasta kesäloman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti