lauantai 11. toukokuuta 2013

Vappu Alatalon 2. motivaatiopäivä

Tämän päiväinen motivaatiopäivä mittasi myös omistajan motivaation tasoa. Minulla on ollut selkä enemmän ja vähemmän kipeänä tiistaista saakka ja heti aamusta jouduin käymään lääkärillä hakemassa tujumpia aineita. Tästäkin huolimatta menin Mörkön vuorolla motivaatiopäivään, joskin esitin toiveen että tehdään vain puolet ajasta (10min) minun selän sekä päivän kuumuuden takia.

Ja mitä me tehtiinkään?

Ihan aluksi näytettiin meidän leikkimistä yleensä, miten homma sujuu kuukauden treeanaamisen jälkeen. Hyvin sujui :)

Seuraavaksi Vapun kanssa työstettiin sitä että välillä pystyisin palkkaamaan namilla ja taas jatkamaan lelupalkalla. Ensin Mörkö kiinni leluun, tämän jälkeen vein ensin vain käsiä taskuun. Seuraavaksi rapistelin namipussi. Lopulta otin namin käteen. Kun Mörkö repi oikein antaumuksella pyysin sitä päästämään lelusta irti ja käskytin istumaan mistä nami palkka. Tämän jälkeen Vappu piti Mörköstä kiinni kun itse juoksin lelun kanssa karkuun. Vapautuksen jälkeen Mörkö juoksi luokse ja tarttui hanakasti leluun. Se yksinkertaisesti vain unohti saaneensa namia välillä. Tämän jälkeen taas vein Mörkön leikkiessä käden taskuun, rapistelin pussia ja lopetettiin leikki.

Tauon jälkeen virittelin Mörkön jälleen leluun, otin putken ja palkkasin lelulla. Tästä jälleen putkeen ja palkkaus lelulla.

Oli tarkoitus myös käydä läpi sitä miten rakentaa kuolleesta lelusta mielenkiintoista, mutta tämä jäi oman selän takia seuraavaan kertaan.

Yleisesti saatiin kiitosta kumpainenkin että leikitään hyvällä tahdilla ja suurella tunteella. Kotiläksynä jatkaa samalla kaavalla eteen päin ja kasvattaa lelupalkan keston pituutta.

Nyt sitten selkä on täysin yhteistyökyvytön. Saas nähdä näinkö täältä pääsee "könkkölät" ollenkaan Haminaan huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti