tiistai 14. toukokuuta 2013

Sääntö #1: pysy suunnitelmissa!

Koska Mörköllä on ollut viikon tauko agilitystä oman selkäkipuna takia (mikä siis edelleen jatkuu...) oli suunnitelmissa käydä tekemässä pikainen treeni ja hakea mukavaa fiilistä pujottelusta - apuohjaajan kanssa. Paljon onnistuineita toistoja tavoitteena.

Tämän päivän treeneissä oli teemana takaa leikkaus. Rata oli niin mukava, että pakkohan sitä oli tehdä näin selkäkipuisenakin. Pujotteluunkin mentiin takaa leikkauksella. Ensimmäiset kaksi toistoa apuohajaan palkkaamana. Sitten iski itselle suuruuden hulluus... halusin kokeilla pujottelua palkkaamalla itse. Kolmas toisto ja Mörkö jätti pujottelun kesken. Seuraavalla sama juttu. Tässä vaiheessaa pyysin jo apuohjaajaa takaisin mutta päätin kokeilla vielä kerran, ja sainkin onnistuneen pujottelun lopun ohjaamalla käsin. Tämän jälkeen vielä kaksi onnistunutta pujottelua apuohjaajan palkkaamana.

Hyi minua! Tämän päivän treenin piti nimenomaan olla hyvänmielentreeniä minulle ja Mörkölle. Ja sitten pitää alkaa sooloilemaan... Pujottelulaskuri on nyt 106/132 (=80,3%). Seuraava treeni on pakko ottaa helppona jotta saadaan kaikki toistot onnistuneeksi. Tarkoittaa samalla sitä, että pitää koittaa käydä viikolla kerran hallilla tekemässä pujottelua, sillä perjantaina on nASTa-cupin viimeinen osakilpailu missä olen haaveillut suorittavani radan kisamaisesti.

Puomin tein radalla kaksi kertaa. Mörkö on selkeästi ymmärtänyt kontaktin loppuasennon ja näyttää hyvin itsevarmalta kontaktilla ollessaan. Edelleen puomin vauhdissa on toivomisen varaa, työstetään sitä seuraavaksi. Toisella toistolla suoritusnopeus oli jo parempi.

Itse harjoituksen teema - takaa leikkaukset - onnistuivat hyvin :) Mörkö irtoaa tosi kivast esteille eikä turhia vilkuile taakseen. Tänään Mörkö irtosi vielä superhyvin. Oli kiva saada palkattua tätä irtoamista nyt kun oli apuohjaaja mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti