keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Suunnitelmia ja niiden toteutuksia

Eilisestä oppineena tein tänään ensin suunnitelman ja vasta sitten hallille toteuttamaan niitä. Tällä kertaa myös pysyin suunnitelmissa.

Aloitettiin pujottelulla. Tarkoituksena tehdä neljä toistoa, kaksi molemmin puolin. Pujottelun jälkeen hyppy (ei kohtisuorassa pujotteluun nähden), minkä takana namikuppi. Apuohjaaja seisoi kaksi ensimmäistä toistoa kohtisuorassa pujotteluun nähden, en halunnut vahingossakaan Mörkön jättävän pujottelun kesken sen takia että palkka ja apuohjaaja olivat enemmän oikealla puolella. Kaksi seuraavaa toistoa apuohjaajakin oli selkeästi sivussa, silti Mörkö malttoi pujotella hienosti loppuun saakka. Neljä onnistunutta suoritusta :) Tuntui että vaikeustasoltaan oli nyt oikein onnistunut harjoitus. Mörkö ja minä pysyttiin kumpikin rauhallisena ja luottavaisina ja samalla saatiin hieman vaikeutettua harjoitusta apuohjaajan sijaintia muuttamalla ja palkkaamalla hypyn taakse. Oikein hyvä.

Pujottelulaskuri on nyt 110/136 (=80,9%). Pitkästä aikaan myös sellainen treenikerta että kaikki toistot onnnistuivat. Tätä kertaa edeltäneillä viidellä kerralla on 1-3 toistoa mennyt harakoille, joten oli äärimmäisen tärkeää saada onnistunut kokonaisuus. Pitää laittaa harkintaan että käynkö tekemässä huomenna samanlaisen setin, vai pidetäänkö välipäivä ennen perjantain epiksiä.

Seuraavaksi puomia, tällä kertaa metallipuomi työn alle. Kolme toistoa, joissa kaikissa erinomaiset alastulokontaktit. Vauhti parani joka toisto, joskaan ei vielä olla lähelläkään minun toivomaa vauhtia. Kellotettiin viimeisen suorituksen ajaksi 3,4s.

Aivan loppuun muutaman toiston verran pussia, kun tuli mieleen ettei olla tehty pussia aikoihin. Ensimmäisestä toistosta Mörkö päätti tulla takaisin, mutta kaksi seuraavaa olikin jo oikein mallikkaita suorituksia. Mörkö on näemmä viimein jättänyt pussin jälkeisen ravistuksen pois, mikä on ihan hyvä juttu kun siihen palaa aivan turhaan ylimääräistä aikaa.

Illan Riitta Korrin toko-treenit jäävät valitettavasti sivuun. Selkäni kanssa pystyisin vielä luultavasti selviämään tunnin treenistä, mutta en tällä lääkityksellä uskalla mennä auton rattiin. En ole myöskään kyennyt treenaamaan ollenkaan viikon aikana (seuraamista ja liikkeestä seisomista), joten eipä olla viime viikosta edistytty mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti