tiistai 28. elokuuta 2012

Mörkön viikkotreenit korvattu Zeljko Goran koulutuksella + Ozzyn kenraaliharjoitus ennen lauantain koetta

Tänään oli mahdollisuus päästä Zeljko Goran koulutettavaksi ja totta kai mahdollisuus piti käyttää! Zeljko oli suunnitellut oikein mukavan radan, pieniä jippoja ripoteltu muutamia mutta myös ihan reilua tekemistä eikä pelkkää kikkailua. Mun jännityskäyrä nousi kattoonsa kun selvisi että ryhmässä on jo kolmosluokassa kisaavia - ja Mörköläinen. Ja arpaonni suosi vielä niin paljon että aloitin Mörkön kanssa yksilösuorituksen.

Ensin jokainen koirakko (5kpl) suoritti radan alusta loppuun, ja tämän jälkeen jokaisen kanssa treenailtiin ongelmakohtia. Itselleni kompastuskiveksi muodostui esteet 3 ja 11, koska vastaavaa ohjausta en jostain syystä ole treenaillut. Näitä hinkattiin jokusen kerran... Hypyn 7 kohdalla tehty valssi sai kehuja oikea-aikaisuudestaan, samoin kuin hypyn 20 hyvästä käännöksestä. Hypyn 15 niisto-persjättö sai myös kehuja, tosin kommentilla että on selkeästi uusi juttu ja vaatii ohjaajalta itsevarmuutta. Lopussa jokainen koirakko suoritti vielä radan uudelleen alusta loppuun uusia ajatuksia käyttäen.

Harjoitusrata. Tällä kertaa teimme ainoastaan radan valkoisilla numeroilla.

Mörkö oli niin pätevä! Otus jaksoi hyvin useat toistot ja muutenkin oli hyvin motivoitunut. Olin niin tyytyväinen joka kerta onnistuneesta valssista. Hienoa, että olen saanut käyttöön "ennakoiva valssaus"- kurssin antia. Hyppyjen 3 ja 11 kohdalta sain hyvää oppia minulle uudesta ohjaustavasta, olisikohan ollut sokkari nimeltään. Täytyy lisätä vastaavanlaiset kuviot omaan harjoituslistaan, sillä tuo ohjauskuvio olisi hyvä osata. Vaikka toki ilmankin pärjää, mutta näyttä helpottavan omaa sijoittumista kummasti. Sain myös oman ryhmän kuunteluoppilaina olleilta hyvää palautetta Mörkön ja mun tekemisistä. Hyvä fiilis kaiken kaikkiaan :)

Ja sitten Ozzyn kuviot... Aamusella oli tarkoitus tehdä hyvänmielentreenit noudon ja kaukojen kanssa. Noutojen palautukset meni aivan pipariksi ja kaukokäskyjen asennonvaihtoihin tarvisi joka kerta kaksoiskäskyn. Hyvin menee, eipä paljoa naurata lauantain partisten toko-mestaruuskisat. Noh, ei voi muuta kuin toivoa että Ozzy tsemppaa kisoissa. Odotukset kyllä tippui kertaheitolla ykköstuloksesta kakkostulokseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti