perjantai 10. elokuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 38

Olin asettanut itselleni ja Mörkölle tavoitteen, että jos pujottelu on tietyssä vaiheessa tämän viikon torstaina (kaarien etäisyys 15cm) niin ilmoittaisin Mörkön 19.8. käytäviin virallisiin agility-kisoihin. Olin viitsinä aikaisemmin sanonut, että jos en saa partista tuolloin käytäviin partis-mestaruuskisoihin niin sitten menen edes Mörkön kanssa. Niinpä eilen muutamaa minuuttia ennen puoltayötä hitusen hermostuneena ilmoitin Mörkön kahteen starttiin. Kisat käydään omalla hallilla tutuilla esteillä, joten uutena asiana tulee kisatunnelma. Disclamer: jos pujottelun opettelussa tapahtuu takapakkia, niin sitten jäädään suosiolla odottamaan myöhäisempänä ajankohtana olevia kisoja. Tavoitteellista harjoittelua tiedossa seuraavan viikon aikana, joskin tavoitteena tehdä harjoittelua kuitenkin ilman paineita ja epäonnistumisia vältellen.

Joten eikun hallille taas. Joka kerta kun ajattelen kisaa, niin vatsasssa kääntää... ja silti on pakko uskaltaa vaikeuttaa harjoitusta. Tänään siis pujottelu 20cm etäisyydellä kerran, 28cm etäisyydellä kaksi kertaa, ja sitten - ilman loppupään kaaria kaksi kertaa. Huh! Jokainen toisto onnistui :) Viimeisimmällä kerralla vauhti oli tosin hitusen normaalia hitaampia mutta syitä tähän voi olla useita (useita toistoja alla, pieni epäröiminen, hallissa olleet muut treenaavat koirakot...). En jää tuota murehtimaan, kun teknisesti pujottelu sujui oikein ja kuitenkin varsin passelilla vauhdilla.

Huomenna Mörkö huilii ja Ozzy edustaa partisten erkkarissa. Saa nähdä päästäänkö sunnuntainakaan hallille, mutta maanantaina sitten viimeistään takaisin pujottelun pariin. Elättelen toivetta, että seuraavalla kerralla Mörkö pujottelee ilman kaaria (tänään oli vielä sisäänmeno kaari, 20cm etäisyydellä)... ja pelkään samalla pahinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti