tiistai 14. elokuuta 2012

Mörkön viikkotreenit, pujottelu mielessä

Viikkotreeneissä oli mukavasti kaksi eri kokonaisuutta. Oli ratatreenit, missä radalle oli saatu mahdutettua kaikki muut esteet paitsi pujottelu. Sen lisäksi oli radanomainen pujottelutreenit. Meidän kannalta täydellistä.

Ensin pujotteluun. Jännitti ihan pirusti ja päätin jo ennakkoon etten tee kahta pujottelua enempää. Ensimmäiseen pujotteluun Mörkö tuli suorassa linjassa putkesta, ja meni vääriin sisään. Jostain syystä tämä kulma on jäänyt harjoittelematta. Kun lähetin hieman vinommasta kulmasta pujottelu suijui moitteetta. Seuraavaksi hieman muunnneltuna sama treeni, tällä kertaa pujottelun toiselta puolelta. Surukseni Mörkö jätti pujottelun kesken ihan lopussa, mutta onnekseni kouluttaja huomasi mistä kiikastaa. Koska jännitin Mörkön suoritusta vedin hartiat korviin ja unohdin hengittää... ja jokaikisellä solulla olin jännittynyt. Kun rentouduin, ja lähetin Mörkön uudestaan pujotteluun niin homma sujui hienosti.

Ylipäätänsä oli kiva huomata että Mörkö pujottelee tosi matalalla, erittäin hyvällä tekniikalla. Samoin kouluttaja totesi, että Mörkö työskentelee nykyään suuremmalla välimatkalla ja tietäessään mitä tulee tehdä Mörkö laittaa turbovaihteen päälle. Eteen päin ollaan siis menty hieman ujostakin alkuajasta :)

Ratatreenissä ei ihmeempää. Hieman puomi ja keinu jännitti Mörköä, mutta en nyt keskity noihin enempää. Jännityksen syynä saattoi olla sekin, että molemmat esteet olivat avonaisen lastausoven edessä ja tuo ovi ei ole ollut koskaan aikaisemmin auki. Yksittäisenä esteinä keinu ja puomi sujuivat hyvin kun olivat toisella puolella hallia.

Hitto että jännittää tulevat kisat! Kun vain muistaisin olla rentona... ja luottaa koiraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti