tiistai 7. elokuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 36 + Ozzyn tokot

Tänään on mukava sää, ei liian kuuma joten minnekäs muuallekaan kuin hallille. Mörkö oli revetä innosta kun aloin pakkaamaan treenitavaroita. Hyvä niin, sillä olen hieman ollut huolissani että onko treenitahti ollut liian kova. Juurikinsen takia kun treenikertoja on useita viikossa, olen koittanut pitää treenit ajallisesti ihan muutamassa minuutissa.

Treenin teema, pujottelu - yllätys, yllätys :) Tavoitteena tehdä viisi toistoa, ensimmäinen lämmittelyksi niin että kaarien etäisyys 12cm, seuraavaksi 14cm ja lopuksi 17cm. Sisäänmeno kaaren etäisyys koko ajan 14cm. Toteutus kuten suunniteltukin.

Lämmittelyksi oli tarkoitus ottaa puomi + hyppy, ja mitä tekikään Mörkö hypyn jälkeen? Suuntasi itsevarmasti pujottelulle, pujottelu oikein imaisi otuksen! Eipä sitten muuta kuin suuret kehut perään ja pari senttiä lisää etäisyyttä. Loput toistot menivät oikein hyvällä rytmillä, eikä pienintäkään merkkiä että Mörkö olisi tehnyt rikkoa vaikka kaaret olivatkin jo niin kaukana että Mörkö mahtuisi kaarien ja pujottelukeppien välistä (eli pujottelukepin väärältä puolelta). Viimeisessä toistossa alkoi hieman näkymään vauhdin hidastumista, toivottavasti johtui enemmänkin paukkujen hiipumisesta kuin itseluottamuksen vähenemisestä.

Ozzy teki hyvän mielen treeniä (ja mulla on mielessä tulevat kisat...). Tehtiin pari hyppyä kupilla (korkeus 30cm) ja yksi kisamainen suoritus. Muutama kaukokäskyn asennon vaihto ja yksi liikkeestä seisominen. Ozzy oli niin innnoissaan ettei meinannut perusasentoja tehdä :) Hyvältä vaikuttaa kisojen osalta, täytyy vain luottaa että Ozzy osaa tehdä liikkeet putkeen kun nyt treenailen vain tosi lyhyissä pätkissä.

Illalla Mörkösellä vielä viikkotreenit, en aio tehdä yhtään pujottelua siellä. Tekee hyvää Mörkölle tehdä muutakin agilityä välillä kuin pelkkää pujottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti