lauantai 25. elokuuta 2012

Se on perjantai! Eli Mörkö pääsi treenaamaan.

Tänään aamupäivällä mentiin parin päivän tauon jälkeen käymään kentällä. Agendalla oli pujottelun itsevarmuus ja putki-rengas harjoittelua niin että itse olen reippaasti Mörköä edellä.

Virittelin tutut kolme kaarta pujotteluun reilun 20cm päähän. Namikippo loppuun ja hyppy suoraan pujottelun eteen niin että Mörköllä on suoraan pujotteluun meno - tätä kun en ole jostain syystä oikein harjoitellut... kaikenmaailman muita lähestymiskulmia kyllä. Ensin oikealta ja sitten vasemmalta. Ja Mörköhän pujotteli! Pujotteli vauhdilla, innokkaasti ja itsevarmasti. Viimeisen kepin meni kummallakin kerralla niin nuolemalla että keppi jäi heilumaan perään. Itselläkin myös huomattavasti vapaantuneempi olo. Muutama tällainen lisää ja sitten voidaan suorittaa pujottelut aina vapautuneesti ilman apuja :)

Putki + rengas yhdistelmästä en saanut yhtään virheellistä renkaan suorittamista esille. En vaikka juoksin edellä, jäljessä, pysyin paikallani tai tein piruetteja. Hyvä näin. Ilmeisesti viikkotreeneissä murahtamiseni väärästä suorituksesta riitti kertomaan että tätä EN halua nähdä jatkossa. Kaikin tavoin koitin häiritä Mörköä nyt renkaan suorituksessa, ja joka kerta Mörkö suoritti renkaan oikein. Oikein hyvä.

Vielä lopppuun yksi pujottelu ja treenailuaika (15min) oli tällä erää käytetty. Seuraava Mörkön treeni taitaakin mennä ensi viikon puolelle, mikä ei varmastikaan ole huono asia kun viime viikkoina ollaan treenailtu ehkä hitusen liiankin tiiviisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti