keskiviikko 22. elokuuta 2012

Mörkön viikkotreenit, ja vähän rally-tokoa

On pitänyt itsellä näemmä niin kiirettä ettei ole kerennyt koneelle pysähtyä... Korjataan tilanne nyt.

Eilen oli siis Mörkön viikkotreenit. Takataskuun olin tehnyt suunnitelman pujottelun eteen päin työstämisestä: otin kolme tukikaarta jälleen käyttöön mutta ~15cm päähän pujottelusta. Tätä ihan alkuu kolme toistoa, hyvin sujui. Hieman toivoisin nopeampaa vauhtia, mutta uskon vauhdin kasvavan itsevarmuuden parantumisen myötä.

Varsinaisena treeninä oli 12 esteen rata. Ihan hyvä välillä tehdä vähän pidempääkin pätkää, kun kisoissa Mörkö ihan selkeästi katseli neljän esteen välein että missä palkka. Radalla oli niistoa, leijeröinti ja avokulma pujotteluun. Niistot toimi, leijeröinti meni paremmin kuin uskalsn toivoa (putkeen lähetys esteen takaa) ja pujottelun sisäänmenot tehtiin niin että kävin itse ottamassa koiraa nenästä kiinni toisesta välistä ekaan väliin koukkien). Pujottelussa oli myös kolme kaarta sillä nyt haluan 100% onnistumisia. Hieman Mörkö hämmentyi siitä että olinkin pujottelussa koukkimassa, kun muuten olen opettanut Mörköä itsenäiseen pujottelun suorittamiseen. Mutta täytyy Mörkön tuohonkin tottua - tai oppia itsenäinen avokulmasta sisäänmeno.

Radalla oli myös putki - rengas sarja, ja aivan kuten kisoissakin Mörkö hyppäsi renkaat vierestä (?). Tätä ihmettelin jo kisoissa, mutta laitoin silloin kisakokemattomuuden piikkiin. Nyt kun sama tapahtui uudestaan ei kyseessä voi olla enää vahinko. Kiitos tarkkasilmäisen kouluttajan on ainakin jonkinlainen näkemys mistä virheellinen suoritus saattaa johtua. Jos odotan rauhassa Mörköä putkesta niin että Mörkö menee edellä renkaaseen ei ole ongelmia. Jos taas oten etumatkaa Mörkön ollessa putkessa ja olen jo renkaan tasolla/ohitse, niin Mörkölle tulee kaiketi kiire petään ja suorittaa renkaan väärin. Ei itseasiassa olle edes tällaista tilannetta harjoiteltu, olen tainnut aina kaavamaisesti lähettää Mörkön renkaalle... Jälleen yksi asi lisää työstettävien listalle.

Kyytiä odotellessa alkoi viereisellä kentällä rally-tokotreenit, ja vaikkei Mörkö osaa muuta kuin istua käytiin hieman opettelemassa kylttejä (minä lähinnä) ja jumppaamassa takapään käyttöä (Mörkön tehtävä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti