lauantai 4. elokuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 34

Kun en muutakaan tekemistä keksinyt näin aurinkoisena lauantaina, niin suuntasin taas hallille pikatreeneihin (hallilla ollaan alta 10min).

Suunnitelma: lämmittelyksi pujottelu niin että kaaret ovat 9cm etäisyydellä pujottelusta ja sitten pari toistoa niin että etäisyytät kasvatetaan 10cm:iin.

Toteutus: ensin lämmittely 9cm:llä, sitten kaksi toistoa 10cm:llä ja kaksi toistoa 11cm:llä.

Pystyin kasvattamaan väliä sentillä enemmän kuin kuvittelinkaan! Mörkön suoritus oli niin varman oloista, että luultavasti kaarien etäisyyttä olisi voinut kasvattaa enemmänkin. Maltoin onneksi mieleni enkä kasvattanut etäisyyttä enempää.

Pujottelujen välissä otin ensimmäistä kertaa metallisen keinun, tosin vain kertaalleen. Hyvin meni, vaikka mua jännittikin ihan pirusti. Juurikin jännittämisestäni johtuen en viitsinyt ottaa useampia toistoja. Neljäs pujottelun toisto oli esteen takaa, hyppy noin 45 asteen kulmassa oikealle pujotteluun nähden (avokulmako tuo nyt on). Tähän suoritukseen olen erittäin tyytyväinen: ensinnnäkin Mörkö työskenteli tosi hyvällä asenteella ja toisekseen Mörkö meni tosi nätisti sisään pujotteluun - vaikka hetken luulinkin sen menevän väärästä välistä... Hieno homma siis että sisäänmeno näyttää olevan kohtuullisen selvä homma Mörkölle, kun itsekin osaa korjata omaa linjaansa oikeaksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti