torstai 2. elokuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 33 + Ozzy kertasi toko-hyppyä

Tänään taas namit kasaan ja hallille - treenaaminen on kivaa, varsinkin kun tulee onnistumisia :) Hallilla oli esteet tosi mukavasti toisten treenien jäljeltä, pystyin samalla kokeilemaan myös muita esteitä. Tuli testattua pussi, rengas, keinu, pituus ja ihan ensimmäistä kertaa okseri. Kaikki sujuivat niin kuin pitääkin. Vielä joskus kun minulla olisi rohkeutta kokeilla metallikeinua... toistaiseksi ollaan tehty ainoastaan puista keinua. Eikä keinun kanssa ole enää olllut kevään jälkeen ongelmia, muuta kuin oman pääni sisällä kun jostain syystä jännitän metallikeinua.

Pujottelu asennettiin paikoilleen ja kaaret loppuun niin että kahden kaaren ja pujottelun väliin jäin 9cm. Eli puoli senttiä uskalsin leventää kaarien välimatkaa. Neljä toistoa, joista jokainen toisto otettiin muutaman esteen kautta, ihan jotta treeniin tulisi edes hieman vaihtelevuutta. Ja Mörköhän pujotteli - toistot menivät virheittä ja mielestäni hyvällä asenteella ja itsevarmuudella!

Ozzy oli myös mukana ja Ozzyllä muistuttelin tokon hyppyä. Hypyn korkeutta 30cm ja lähetin Ozzyn pari kertaa hypyn yli namialustalle. Muutaman toiston jälkeen aloin pyytämään myös hypyn taakse istumista. Pari toistoa lisää ja Ozzyllä ihan selkeästi syttyi joku muistiraita "haa, tämä liikehän suoritetaan näin". En pyytänyt Ozzyä kertaakaan hyppäämään takaisin, sillä en halua rasittaa hyppyihin nykyään tottumattoman koiran niveliä ja lihaksistoa turhaan.

Kummatkin koirat saivat mukavan neljän kilometrin loppuverryttelyn kun kävelin hallilta kotiin.

Tänään sain varmistuksen että Mörkö on saanut MH-luonnekuvauspaikan syyskuulle :) Itse asiassa paikkoja oli alunperin kaksi, eli Ozzyllekin, mutta koska en ole koskaan ollut MH-kuvauksessa päädyin lopulta luovuttamaan toisen paikan toiselle partatollolle, sillä haluan muistaa Mörkön suorituksen mahdollisimman hyvin. Jos veisin Ozzyn samaan kuvaukseen, niin en voisi keskittyä kummankaan kuvaukseen täysillä. Aloitetaan siis Mörkösellä luonteiden kuvantaminen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti