torstai 9. elokuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 37

Yksi päivä taukoa pujottelusta ja tänään poikkeuksellisesti illalla hallilla. Mukaan Mörkölle supernamia, koska oli tarkoitus tehdä super onnistumisia. Tavoite: tehdä pujottelu 15cm, 18cm ja 22cm väleillä. Toteutus: lähes suunniteltu :)

Ensimmäinen pujottelu niin että kaarien etäisyys 17cm. Ei niin mitään ongelmia, lähdössä Mörkö haukkui innosta ja pujottelun jälkeen söi superherkkua yllättyneenä. Sama myös toiselta puolelta pujoteltuna. Seuraavaksi etäisyydeksi 20cm (sisäänmeno kaari koko ajan 17cm). Molemmin puolin pujottelu ilman erheen ajatuksen tapaistakaan. Jälleen superherkku maistui :) Viimeiseksi lopun kaarien etäisyydeksi 25cm, ja jännittyneenä koiran lähetys pujotteluun - ei niin minkään näköistä ongelmaa! Nyt alan uskomaan, että Mörkö pujottelee koska tietää pujottelun merkityksen eikä sen takia kun kaaret estävät tekemästä väärin. 25cm etäisyyttä kaarien ja pujottelun välissä on jo niin paljon että Mörkö mahtuisi helposti menemään kaaren ja pujottelukepin välistä. Eikä siis tätä ole kertaakaan tehty, ja toivottavasti ei tule tekemäänkään.

En vielä tohdi sanoa että Mörkö osaa pujotella, mutta hillittömän lähellä pujottelun osaamista ollaan. Olen niin innoissani! Koska pujottelu vaikuttaa etenevän hyvin, niin tänään pitäisi mitä ilmeisemmin ilmoittaa Mörkö-jätkä ensimmäisiin virallisiin kisoihin... iiik!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti