maanantai 13. elokuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 39 - Mörkö pujottelee!!

Parin päivän tauon jälkeen oli aika palata jälleen pujottelun pariin. Viimeksi pystyttiin poistamaan pujottelun lopusta kaaret ja tänään oli tavoitteena poistaa myös sisäänmeno kaari. Mörkösellä oli intoa ja vauhtia, ja muutenkin mukava asenne.

Kaaret (sisäänmeno + kaksi lopussa) asennettiin 25cm päähän lämmittelyyn. Jostain kumman syystä onnistuin löytämään hieman turhan hankalan lähestymiskulman (vaikka mielestäni tuo oli ihan normaali), ja ensimmäinen yritys meni kolmannesta välistä sisään ja toinen yritys lähti väärin sisään. Korjausliikkeenä en mennyt koskemaan verkkoihin (vaikka tätäkin pohdin), vaan päätin kokeilla pujottelua vielä kerran oikein helposta sisäänmenosta - ja se kannatti. Ensimmäisilläkin yrityksillä Mörkö pujotteli oikealla tekniikalla ja hyvällä rytmillä koko pujottelun, sisäänmeno vain jostain syystä tökki.

Seuraavaksi otettiin pujottelun lopusta kaaret pois ja eikun pituuden kautta pujotteluun. Ei mitään ongelmaaa. Tämän jälkeen suuri hetki ja sisäänmennokaari myös pois. Pujotteluun jälleen pituuden kautta, ja pujottelu onnistui täydellisesti :) Tässä kohtaa hieman mietin, että pitäisikö lähteä kotiin... toisaalta teki mieli kokeilla pujottelu ilman kaaria vielä toiseltakin puolelta. Koska koirassa näytti olevan virtaa, niin päätin tehdä pujottelun vielä kerran. Sekin sujui ongelmitta.

Mörkösen pujottelukoulu alkaa olla lopuillaan. Yksi kerta on vielä jäljellä, sillä en ole kertaakaan tehnyt pujottelua ulkona. Kesäkaudellakin olen treenaillut pujottelua ainoastaan sisällä, koska en ole halunnut tehdä ylimääräistä häiriötä vaihtamalla ympäristöä kesken kaiken. Eli huomenna ehkä pujottelua viikkotreeneissä, ja torstaina viimeinen pujottelukoulu ulkosalla. Jos siis kaikki menee niin hyvin kuin nyt näyttää. Toki pujottelun kanssa on vielä työstettävää, pujottelua on vahvistettava ja eri kulmia pitää vielä harjotiella enemmän - sitten tulevaisuudessa, kun perusteet on nyt kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti