maanantai 1. toukokuuta 2017

Tikrun kanssa päiväreissu Tanskaan

Nämä on näitä minun hyviä ideoita... näyttelyyn ulkomaille teki mieli, mutta rintaruokinnalla olevaa vauvaa ei voi kotio oikein jättää.Vauvan kanssa yksin reissaaminen taas viikonlopun verran ei tuntunut houkuttelevalta, kun koskaan ei voi tietää miten hyvät yöunet saadaan. Joten hetken eri maiden näyttelyitä katsellessa huomasin että Tanskaan voisi tehdä sujuvasti päivämatkan Finnairin lennoilla. Vielä kun ystävänpäivänä lentoliput irtosivat kohtuulliseen hintaan niin asia oli selvä!

Joten 29.4. olimme lentokentällä pojan, lastenvaunujen ja Tikrun kanssa klo 6.30. Samaisalla kentällä olimme taas illalla 23.00. Suomen päässä check-in, vaunujen pakkaus ja koiran maksut sujuivat todella jouhevasti. Hieman päänvaivaa aiheutti turvatarkastus, sillä en ollut ottanut huomioon että minun pitää kantaa sekä poika että koira metallinpaljastimen läpi. Toisella puolella porttia sitten mietin että kumman voin laskea käsistäni, jotta saan tavarani läpivalaisusta mukaani. Lennot sujuivat ongelmitta mennen tullen. Nousut ja laskut imetin poikaa, muuten matka meni pojan nukkuessa. Näyttlypaikalla meillä oli onneksi paikallisen teltasta luvattu paikka, ja hyvä niin koska koko päivän satoi. Tanskan päässä koiran lennolle tsekkaus kesti pienen iäisyyden mutta turvatarkastuksessa sain avuliaan tädin seurakseni joka kantoi pojan alusta loppuun.

Ja miten näyttelyssä meni? Ei mitenkään. Tulipahan käytyä. Erinomainen eikä sedes SAta. Valehtelisin jos väittäisin ettei ottanut päähän. Mutta tällaistahan tämä on, joskus pärjää toisinaan taas ei. Nyt on jo seuraavat suunnitelmat aluillaan, joten varokaahan vain muu maailma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti