keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Mörkön puomin muistuttelua

Viikkotreeneissä jälleen ratatreeniä tarjolla, mutta myös niin mukavat pujotteluun sisäänmenot ja vauhtisuora puomille että päätin keskittyä näihin kahteen.

Alkuun pujottelua namikupille. Varioitiin sisäänmenoja niin paljon kuin keksittiin kahdeksaan toistoon. Hyvällä sykkeellä Mörkö pujotteli ja mielestäni myös hiukan aikaisempaa nopeammin.

Puomin kansas hyödynsin heti ylimääräiset palkkakädet ja juoksutin Mörköä muutaman kerran puomin laskevaa osaa. Mörköhän on siitä haastava kaveri ettei lämpenen namimaatille eikä myöskään heittopalkalle, joten namikuppi on kaikista sopivin palkkausmuoto - mutta sen kanssa tarvitsee ylimääräsiet kädet. Muutaman toiston jälkeen tein molemmin puomin puomin ja ai että oli mukavat osumat kummaltakin puolelta otettuna.

Apukädet ovat kyllä niin arjen luksusta! Olin jo miettinyt miten lähtisin työstämään Mörkön hiukan epäilyttävän korkealle noussutta osumakohtaa kun apukäsiä ei ole. Hakeako boksi varaston perukoilta, millä juoksari on opetettukin? Vai kokeillako esimerkiksi makupalatargettia heti kontaktin jälkeen? Ehkä hieman epätoivoinenkin ajatus... Joten aivan parhautta päästä työstämään puomia sillä menetelmällä millä ollaan juoksupuomi koulutettukin. Tiesin ettei tarvita montakaan toistoa jotta osumakohta laskeutuu puoleen väliin kontaktia. Eikä tarvittukaan, heti kun sain apukädet käyttööni :)

Jäi tosi hyvä mieli treeneistä. Tällaisia tarvitsisi enemmänkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti