torstai 11. toukokuuta 2017

Mörkön treeneissä suunnitellusti epämukavuusalueelle

Epämukavuusalue. Jännä asia, mitä niin hirveän helposti välttää. Tulee treenattua vain tutulla ja turvallisella tavalla ja keksii syitä olla treenaamatta jotain vaikeaa tai tehdä asiat helpommin mutta tehottomammin. Päätin ryhdistäytyä, muuten kehitys seisahtuu.

Ennen treeniä päätin treenata pujottelun hankalia sisäänmenoja ja takaakiertojen jälkeistä elämää. Sattumalta treeniradalta löytyikin meille sopiva pujottelu, eli yli 45 asteen avokulma. Tehtiin pujottelu useaan otteeseen ja joka kerta oikein. Rataa varioiden löytyi muutamakin sopiva takaakierto persjättö, ja jostain syystä tällä kertaa Mörkö lähti aina ohjaukseen mukaan. Ohjaus itsessään ei kyllä tunnu minusta rennolta ja luontaiselta. Pakko noitakin on vain treenata, kun joissakin tapauksissa on tyhmää tehdä takaakierto valssi. Varsinkin kisaradalla harmittaa olla "ohjausrajoittenen" kun kanssakisaajat suorittavat minulle ongelmaisen kohdan nopeasti ja vaivattomasti.

Kivaa teknistä kikkailua, näitä pitää ottaa enemmän työstettäväksi. Kun saisi ensin pienet yksityiskohdat sujuviksi niin voisi alkaa siirtämään tekemistä myös kisaradalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti