sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Jaun kisat x 2

Pitkästä aikaa Sipooseen kisaamaan. Mörkö tykkää hallin pohjasta, minulle alusta on hieman liian joustava ja pelkään koko ajan nilkkojeni puolesta. Myöskin lämmittely on harmillisen nihkeää hallin ympäristössä kun viereisille teille ei ole asiaa ja metsässä taas on kyitä. Lämmiteltiin se mitä pystyttiin hallin pihassa, mutta ei se oikein fiiliksiä nosta.

Tuomariharjoittelijana toimi Jouni Kautto ja täytyy kyllä sanoa että Jouni oli onnistunut suunnittelemaan radan missä piti olla koko ajan hereillä. Todella mutkainen mutta silti jouheva. Paria pitkäksi mennyttä kaarrosta lukuunottamatta aivan täydellinen esitys, jopa puomin kontakti oli superhieno! Maalissa 0,81 yliajalla ja vaikka olin 18. kisaaja niin tällä tuloksella johtoon :o Kaiken kaikkiaan vain seitsemän nollaa, joten 54 kisaajan joukosta oltiin Mörkön kanssa kahdeksansia. Eipä se tosin paljon iloa tuo kun nollia uupuu...



Hyppyrata oli muuten helpohkoa menemistä, mutta pujottelun sisäänmeno sekä ulostulo olivat ikävän kinkkisiä. Pähkäilin pitkään otanko riskillä vai menenkö vamanpäälle. Päätin valita varman, mutta siitäkin huolimatta saatiin pujottelusta vitonen ja yliaikaa. Olisi kiva tietää reakoika Mörkö minun vai tuomarin liikkeeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti