lauantai 29. elokuuta 2015

Jotakin odottamatonta, jotakin niin hienoa :)

Aamupäivän koulutuksen jälkeen ahkeroitiin vielä HAUn kisoissa yhden startin verran. Alkuun suunnittelin useampaa starttia, mutta en halunnut liikaa rasittaa Mörköä. Toisaalta taas halusin ehdottomasti yhden startin omilla tutuilla esteillä ennen seuraavia kisoja vierailla esteillä jotta näkisi toimiiko juoksupuomi edes omilla esteillä kisaympäristössä. Tästä tavoitteesta pidin kiinni, vaikka edelleen migreenin jälkeinen elämä sai voimaan pahoin ja tuntui ettei aivoista välity jalkoihin mitään viestiä. Kyllähän se myös muutamassa pitkäksi menneessä käännöksessä myös näkyi...

Kannatti! Puomi hyvä, joskaan ei täydellinen (4s). Keinu superhieno (2s)! Pujottelu erinomainen (4s). Puomista lähtee toivottavasti 1s kun saadaan lisää kokemusta ja pujottelusta toivottavasti myös 1s kun palkkailen hieman enemmän pujottelusta. On olllut toisaalta kiva nähdä, että pujottelu on pysynyt kivasti kasassa ja kohtuullisen nopeana ilman jatkuvaa ylläpitotreeniä.


Tällä suorituksella vastoin odotuksia sijoituttiin vielä toisiksi! Tuloshan oli yliaika-nolla, mutta sillä ei tällä kertaa ole mitään merkitystä kun tavoitteena oli onnistua puomilla. Kävin kaivelemassa koiranetin tiedoista, että yksi ainokainen löwchen on seisonut palkintopallilla aikasemmin ja tällainen tapahtui viimeksi 2008. Jonkin sortin historiaa tehtiin samalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti