tiistai 28. helmikuuta 2017

VOI(voi) rallytreenit

Mörkön ja vauvan kanssa suunnattiin tänään monen kuukauden jälkeen rally-tokotreeneihin. On asia mielessä ollut jo useamman viikon, mutta tänään tajusin että on viimeinen mahdollisuus treeneihin ennen lauantain kisoja. Oman jännitysmomenttinsa toi se, ettei vauva nukahtanutkaan treenien ajaksi... jos ikinä on ollut keskittymisongelmia tai kärsit jännittämisestä niin hommaa vauva - tulee treenattua ko asioita! (vauva antoi treenata nätisti)

Olin suunnitellut tekeväni perusasennossa kontaktin pitoa, sekä viime aikoina treenattuja asioita eli sivulletulot molemmin puolin, eteen istuminen ja takaakierrot kumpaankin suuntaan. Toteutus piti sisällään ensimmäisen - Mörkö piti hurjasta häiriöstä huolimatta yli 2min kontaktia herkeämättä. Toki tuona aikana palkkailin kontaktista muutaman kerran mutta en useasti.

Sitten suunnitelma unohtui ja kehittelin ihan muuta. Ei näin. Onneksi tällä kertaa pystyin lennosta muuttamaan suunnitelmaa ilman että ajoin Mörköä ahdistuksen partaalle. Itse asisassa Mörkö teki vasemmalla puolella todella kivalla asenteella hommia. Toivottavasti sama kantaa kisoissa. Jäin työstämään oikealla olemista pidemmäksi aikaa, kun Mörkö heti oikealle jouduttuaan muuttuu onnettoman näköiseksi ja sillä on jotenkin pakkomielle kiertää kyltit väärältä puolelta. Tätä on aikaisemmin tapahtunut kisoissa mutta ei treeneissä, joskin on syytä muistaa etten treeneissä ole yleisestikään pahemmin aikaa ratatreeneissä kuluttanut. Joten naksuttelin alkuun ihan vain oikealla puolella olemisesta ja kun Mörkön ilme alkoi näyttämään paremmalta niin lähdin kävelemään kylttien joukkoon.

Se voivoi-osuus... ei meillä ole realistisesti minkäänmoisia tulostavoitteita. Ei pitäisi olla yllätys kun ei kerran VOI-luokan taitoja osata. Oikein hyvä reality check itselleni tänään. Kisatavoitteksi siis hyvän mielen suoritus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti