sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kotona ja hallilla

Tänään hoksasin että koska parkkipaikka ei ole liukas niin voin tehdä kosketusalustatreeniä Tikrun kanssa ihan kotona. Ja siitäkös Tikru riemastui. Etäisyys kosketusalustaan oli kuutisen metriä ja palkkasin namimaatilla ja satunnaisesti lelulla. Toistot meni tosi kivasti.

Tasapuolisuuden nimissä sisällä treenasin Mörkön kanssa kapulan pitoa. Ensimmäisellä kerralla koputtelin ja vedin kapulasta, Mörkö tiukensi otettaan kivasti. Toisella kerralla palkkasin tiukasta otteesta. Mörkön ilme on alkanut näyttämään tosi kivalta pidon aikana.

Illalla vielä keksi lähteä hallille. Hallilla valitettavasti juoksuhajut vei Tikrun huomon niin että hypyn tarjoaminen ei onnistunut laisinkaan. Koiran vaihto, ja Mörkö hommiin. Mörkön kanssa tehtiin neljä toistoa putken tarjoamista. Onneksi mukana oli ihan pro apupalkkaaja, niin palkat lensi niin että Mörkö hoksasi ne tosi hyvin. Jokainen toisto oli edellistä parempi, ja viimeisellä kerralla Mörkön olemus oli rento. Vauhti ei vielä päätä huimaa, mutta Mörkö suorittaa kuitenkin irtoamisen ja putken laukalla. Triljoonasti vielä toistoa, mutta on ilo huomata miten irtoaminen ja tarjoaminen ovat edistyneet viikossa. Tikru teki myös neljä loivasti kääntyvää putkea niin että lopulta etäisyyttä oli 7m ja koira joutui tekemään 180 asteen käännöksen jotta pääsi putkeen. Tämän Tikru osaa!

Tällä viikolla on ollut hurjasti treeniä. Näkyy valitettavasti lenkkien määrässä. Viikkoon on mahtunut kaksi pitkää lenkkiä ja joka päivä 1-2 reilu puolen tunnin lenkkiä. Onhan nämä tyhjää parempia, mutta varsinkin Tikrussa näkyy ettei ole päässyt purkamaan stressiä ravilla. Joten tulevaisuudessa otetaan treenien määrien suhteen maltillisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti